Moji prvi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cvijetni stolić je doživio najljepšu preobrazbu i nadam se da će dugo uljepšavati prostor za koji je predviđen, a meni je to jedna od najdražih salvete, upotrbila sam je već na bezbroj predmeta i naćina
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Rose_11 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 83 |
Goce 1--Hvala Ti na posjeti i komentaru za moj rad."Stara pegla" je osvježena i krasi dom moje kčeri kao i polica..itd I meni se svidja ,čari prošlosti. Nado-m, Šta reči--puno Ti hvala . Salveta mi je predivna i upotrijebljena za svašta .Sad mislim snjom stari bančić urediti ,ali kad sam vidjela tvoju hoklicu.......!!!???Puno hvala Rose11 |
|
![]() |
|
Rose_11 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 83 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Heliofit ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 459 |
Prekrasno...vrlo maštovito, dinamično, dosjetljivo, različito originalno..nemam riječi...Samo naprijed
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Čizme su mi super. Jesu to prave čizme ili nekakva dekoracija?
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
krasno napredovanje, samo tako dalje... ovaj ram za slike mi je presladak
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Krasni radovi, ali kada bih morala nešto posebno izdvojiti, bio bi to stolić! Obožavam taj motiv cvijeća a i napravljeno je majstorski!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Svašta tu lipog ima..kad bi baš morala izdvajat..
možda ovaj okvir za slike. Ne vidim dobro kakva je ovo hrapavost, ali mi se sviđa! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
DRžač za olovke je dobra ideja i lijepo napravljen.
Bravo za recikliranje!
|
|
![]() |
|
Heliofit-Za sve lijepe riječi puno ti hvala,idem dalje-vodi me ljepota radova i talent Forumaša ,
Mima 35-Čizmice su od terakote,ukrasne,pedalj visine(darovane u zelenoj boji,davno)dekorirane i darovane unučicama.
I meni su drage,u prirodi su ljepše.Hvala ti na pohvalama
mnataša1
i Maredelmare
Drveni ram za slike mi je suprug napravio a kči ga je uredila sa dekorativnim pijeskom(više su mi kristali) u boji(Caleccion Dekora ).Ljepila ga je drvofiksom,ukrasila sa cvjetovima sa svog vjenčanja(višak)a dalje ne znam ,koji lak? koja slika?.....još to ostaje za urediti.Puno vam hvala na pohvalama mnataša i Maredelmare
Jani-I meni je drag stolić.pogotovo zato što je baš tako poželila moja kči za sebe i puno joj je drag,kao i salveta.Hvala na pohvalama.
Sve tete salvete puno pozdravljam i zahvaljujem na posjeti Rose11
|
|
![]() |
|
Elza Buba-Ne bacam stvari koje mogu poslužiti za nešto kao što je primjer sa limenkama od pomidora,koje imaju namjenu držača za olovke .Idu "ko po traci"svim školarcima ,djeci susjeda ,unucima....svima kojima treba.Dodatak je vezica u bojama.Hvala ti na pohvalama i posjeti Rose11
|
|
![]() |
|
maredelmare-Informacije za dek. pijesak, kupljen je u Euro shopu kao kristalni pijesak , ima ga razne granulacije , boje i pakovanja .Puno pozdrava Rose11
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |