Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji prvi radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji prvi radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
Korisnik
Poruka
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 14:45
Cvijetni stolić je doživio najljepšu preobrazbu i nadam se da će dugo uljepšavati prostor za koji je predviđen, a meni je to jedna od najdražih salvete, upotrbila sam je već na bezbroj predmeta i naćina
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Rose_11 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 83
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rose_11 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 17:18

Goce 1--Hvala Ti na posjeti i komentaru za moj rad."Stara pegla" je osvježena i krasi dom moje kčeri kao i polica..itd  I meni se svidja ,čari prošlosti.           Nado-m, Šta reči--puno Ti hvala . Salveta mi je predivna i upotrijebljena za svašta .Sad mislim snjom stari bančić urediti ,ali kad sam vidjela tvoju hoklicu.......!!!???Puno hvala  Rose11

Na vrh
Rose_11 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rose_11 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 16:06
Sa ovim radom pozdravljam MASLINU_55, hvala na ideji... smile79

Na vrh
Rose_11 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rose_11 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 16:08
Na vrh
Rose_11 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rose_11 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 16:09
Na vrh
Rose_11 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rose_11 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 16:10
Na vrh
Rose_11 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rose_11 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 16:11
Na vrh
Rose_11 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rose_11 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 16:12
Na vrh
Rose_11 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rose_11 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 16:13
Na vrh
Rose_11 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rose_11 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 16:14
Na vrh
Rose_11 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rose_11 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 16:15
Na vrh
Heliofit View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 459
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Heliofit Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2011 u 18:08
Prekrasno...vrlo maštovito, dinamično, dosjetljivo, različito originalno..nemam riječi...Samo naprijed
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2011 u 23:18
Čizme su mi super. Jesu to prave čizme ili nekakva dekoracija?
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 08:34
krasno napredovanje, samo tako dalje... ovaj ram za slike mi je presladak
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 11:04
Krasni radovi, ali kada bih morala nešto posebno izdvojiti, bio bi to stolić! Obožavam taj motiv cvijeća a i napravljeno je majstorski!
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 15:23
Svašta tu lipog ima..kad bi baš morala izdvajat..
možda ovaj okvir za slike.
Ne vidim dobro kakva je ovo hrapavost, ali mi se sviđa!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 17:43
DRžač za olovke je dobra ideja i lijepo napravljen.
Bravo za recikliranje!
Na vrh
Rose_11 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rose_11 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 17:52
Heliofit-Za sve lijepe riječi puno ti hvala,idem dalje-vodi me ljepota radova i talent Forumaša ,                                      
Mima 35-Čizmice su od terakote,ukrasne,pedalj visine(darovane u zelenoj boji,davno)dekorirane i darovane unučicama.
I meni su drage,u prirodi su ljepše.Hvala ti na pohvalama
mnataša1
 i Maredelmare
Drveni ram za slike mi je suprug napravio a kči ga je uredila sa dekorativnim pijeskom(više su mi kristali) u boji(Caleccion Dekora ).Ljepila ga je drvofiksom,ukrasila sa cvjetovima sa svog vjenčanja(višak)a dalje ne znam ,koji lak? koja slika?.....još to ostaje za urediti.Puno vam hvala na pohvalama mnataša i Maredelmare
Jani-I meni je drag stolić.pogotovo zato što je baš tako poželila moja kči za sebe i puno joj je drag,kao i salveta.Hvala na pohvalama.
Sve tete salvete puno pozdravljam i zahvaljujem na posjeti    Rose11
Na vrh
Rose_11 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rose_11 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 18:08
Elza Buba-Ne bacam stvari koje mogu poslužiti za nešto kao što je primjer sa limenkama od pomidora,koje imaju namjenu držača za olovke .Idu "ko po traci"svim školarcima ,djeci susjeda ,unucima....svima kojima treba.Dodatak je vezica u bojama.Hvala ti na pohvalama i posjeti  Rose11
Na vrh
Rose_11 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rose_11 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2011 u 18:41
maredelmare-Informacije za dek. pijesak, kupljen je u Euro shopu kao kristalni pijesak , ima ga razne granulacije , boje i pakovanja .Puno pozdrava      Rose11
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.