Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 90> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opustošila si Plodine, bogme moram na sajam u I.... ući prije tebe, jer iza tebe - pustoš.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Triša, ja naučila od Jagode: Ako je nešto 50% niža cijena a zdravo, ne propuštam priliku za ono što nemam
![]() Noviteti su veliki noviteti za mene još samo da im nađem mjesta
![]() A CIF je kriv za svo cvijeće što sam vidjela, nešto naučila, poželjela, žicala i kupila
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
super si se ponovila, lako kad su ti plodine blizu meni su dosta daleko pa dok stignem sve se proda , a prijateljica ti je umjetnica
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Miro morat ćeš kod mene na tečaj: "kako otići u Plodine i ne kupiti biljke"
![]() Šalu na stranu, znam koliko su te razveselile
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kupila si lijepo, dobila prelijepo, baš si sretnica
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prijateljica ti je pravi kreativac, evo ovaj komentar mi paše ovdje:
Sreća je jedina stvar koja se udvostručuje onda kada se dijeli ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() A radovi tvoje prijateljice su...
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bravo Miro, lijep si "ulov ulovila"!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Ulov super, a pokloni preprekrasni
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Lijepo od vas što svraćate kod mene i uvjek imate lijepu reijč i pouke
![]() Za nešto je dobro što su blizu a za nešto i ne
![]() ![]() Sutra ću biti karakter i neću kupiti kameliju jer sam je već kupila u Plodinama ( i to sam prijavila
![]() Radovi prijateljice su zaista posebni i lijepi, sada sam joj nešto naručila za jednu posebnu priliku i meni dragu osobu pa kada napravi poslikat ću. Nadam se da će to biti onako kako sam zamislila i da će se toj osobi dopasti.
Svima velika, velika...
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Upravo sam i ja pogledala šta si kupila,mislila sam da sam već ostavila poruku,a nema je,a ja bila u našim Plodinama a tamo još nema ničega,valjda je za nas prerano!Zanimljivi su radovi tvoje prijateljice.
![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Miro,ovi radovi tvoje prijateljice su prva liga....smokva je originalna...kako dobra ideja...jedva cekam jos slikica...
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Mira , vidim da si se osigurala kako nebi "zmajnkalo" ! Ona srceka su mi preslatka ! Mi to ovdje zovemo "weinende Herzen" , neznam kako se to inace zove !
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ti si baš sretnica kad imaš prijateljicu umjetnicu! A još su ti i Plodine blizu..
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala vam svima na posjeti, lijepo je kada vidim da navratite kod mene i ako vam nemam ništa posebno pokazati ali eto, sa vama sam.. Bila sam na Krku i bio je predivan vikend. Malo radili, malo šetali i kupili energiju za dalje.. MM je inzistirao na tome a ja sam prihvatila bez obzira što sam obećala ići na to što sam obećala Jagodi da ću doći na izložbu kamelija.
Biti će nove prilike za nešto drugo lijepo i ugodno, evo ovaj vikend
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Noviteti su zaista raznovrsni,biće tvoj vrt raskošan,a pokloni i radovi od prijateljice su
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Vidim da si imala puno posla
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Pa i ja čekam nove sličice!!!!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |