Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji vrtovi, moj okoliš
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji vrtovi, moj okoliš

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 90>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 19:39
Opustošila si Plodine, bogme moram na sajam u I.... ući prije tebe, jer iza tebe - pustoš.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 19:46
Triša, ja naučila od Jagode: Ako je nešto 50% niža cijena a zdravo, ne propuštam priliku za ono što nemamsmile96
Noviteti su veliki noviteti za mene još samo da im nađem mjesta smile96
A CIF je kriv za svo cvijeće  što sam vidjela, nešto naučila, poželjela, žicala  i kupila smile96
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 13:10
super si se ponovila, lako kad su ti plodine blizu meni su dosta daleko pa dok stignem sve se proda , a prijateljica ti je umjetnicaThumbs%20Up
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 15:37
Miro morat ćeš kod mene na tečaj: "kako otići u Plodine i ne kupiti biljke" Wink
Šalu na stranu, znam koliko su te razveselile Big%20smile, ma koga i nebi....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 17:08
Kupila si lijepo, dobila prelijepo, baš si sretnica
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 20:44
prijateljica ti je pravi kreativac, evo ovaj komentar mi paše ovdje:
Sreća je jedina stvar koja se udvostručuje onda kada se dijeliHeart
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 20:53
smile57Imat ćemo što gledati kad sve nikne,,,
A radovi tvoje prijateljice su...Thumbs%20Up kao i poklon!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 21:16
Bravo Miro, lijep si "ulov ulovila"!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 22:54
Ulov super, a pokloni preprekrasni

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 23:11
Lijepo od vas što svraćate kod mene i uvjek imate lijepu reijč i poukeSmile
enrikova nona i korijenko, OTOK , Anaida, Lora, Baka, Mari,5510 Heart

O Plodinama je riječ Wink
Za nešto je dobro što su blizu a za nešto i ne LOL Uvjek gledam da ulov bude poseban. Neka je asortiman poseban  a ako je i akcija, nitko sretniji od mene! Valjda će se to sve primiti a ja uvjek rado dijelim sve što mislim i imam da je za djeliti i kada me ne pitate, osjećam se i ja dobro zbog togaSmile
Sutra ću biti karakter i neću kupiti kameliju jer sam je već kupila u Plodinama ( i to sam prijavilaWink)

Radovi prijateljice su zaista posebni i lijepi, sada sam joj nešto naručila za jednu posebnu priliku i meni dragu osobu pa kada napravi poslikat ću. Nadam se da će to biti onako kako sam zamislila i da će se toj osobi dopasti.
Svima velika, velika...
smile78

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2011 u 08:02
Upravo sam i ja pogledala šta si kupila,mislila sam da sam već ostavila poruku,a nema je,a ja bila u našim Plodinama a tamo još nema ničega,valjda je za nas prerano!Zanimljivi su radovi tvoje prijateljice.Tongue
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2011 u 18:10
Miro,ovi radovi tvoje prijateljice su prva liga....smokva je originalna...kako dobra ideja...jedva cekam jos slikica...smile79

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2011 u 19:46
Draga Mira , vidim da si se osigurala kako nebi "zmajnkalo" ! Ona srceka su mi preslatka ! Mi to ovdje zovemo "weinende Herzen" , neznam kako se to inace zove !   smile79
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 05:36
Ti si baš sretnica kad imaš prijateljicu umjetnicu! A još su ti i Plodine blizu.. Smile
Time is something you can never get back..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 18:15
smile58
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 15:54

Hvala vam svima na posjeti, lijepo je kada vidim da navratite kod mene i ako vam nemam ništa  posebno  pokazati ali eto, sa vama sam..

Bila sam na Krku i bio je predivan vikend. Malo radili, malo šetali i kupili energiju za dalje.. MM je inzistirao na tome a ja sam prihvatila bez obzira što sam obećala ići na to što sam obećala Jagodi da ću doći na izložbu kamelija. 
Biti će nove prilike za nešto drugo lijepo i ugodno, evo ovaj vikend Smile
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 22:18
Noviteti su zaista raznovrsni,biće tvoj vrt raskošan,a pokloni i radovi od prijateljice susmile227
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2011 u 23:47
Vidim da si imala puno poslaWink u Njivicama kad ni sličica nema 
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 10:37
Pa i ja čekam nove sličice!!!!smile219
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 10:50
TongueNajprije da se vratim na poklone,preljepi radovi,prijateljica ima zlatne ruke,Vidim da i  biljkica dosta za saditi. Slažem se da je ovaj vikend bio odličan za raditi u vrtu,MM usisavao borove iglice i otpale suhe češere,bilo ga je milina vidjeti,malo je puhao,a danas  opet sve bi trebalo ispočetka. smile64 Sada je naše vrijeme.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2324252627 90>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.