Plantlover's Diary |
Odgovori | Stranica 123 11> |
Korisnik | |
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 24 Veljača 2008 u 19:16 |
Drago cvijetno drustvo,nakon malo stanke pronasao sam vremena za ovo.Nadam se da se nitko nece ljutit zbog moje odsutnosti,ali stvarno nisam imao vremena.Evo jednog mog "remek djela":
Danas sam odlucio prekopati i produziti gredicu na kojoj cu saditi ljetno cvijece i ljiljane(jako ih volim).Slucajno sam iskopo i mravinjak pa me zanima ima li prirodnog "tjeranja" mrava.Pogledao sam i lukovice(tulipane,safrane,itd.)i vidio da pomalo nicu.Evo nekoliko slikica: Narcise Safrani Tulipancici |
|
Sponzorirani linkovi | |
Plantlover
Mladi grm Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam i presadio i male karanfile,a vidim i da kokotic koji sam dobio od Andrea01 nice(ovim putem joj zahvaljujem).Malo kasnije slijede i slikice
|
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo jos malo tulipana
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plantlover pa to sve niče među kamenčićima, a ja se ubijam da ih maknem da ostane čista zemlji. Preslatko izgleda, onako, divlje. jedva čekam da procvjetaju pa da vidimo slike.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pokusavam ih i ja nekako maknut,ali neuspjeva,uvijek se nekakvim cudnim nacinom stvore
|
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo moje djecice
Kokotic
Karanfil
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš ti se prekrasno razvijaju biljčice -
|
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala,hvala ponosan sam na njih
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam mislila da kod tebe u Delnicama nije baš toliko toga ponicalo!!! Što si to radio (mislim na prvu sliku)?
|
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nasao sam na nekom puticu taj sitni pijesak i sjetio se vas pa sam to napiso i sliko.Nadam se da vam se svida(pise i love cvijet.info)
|
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam oblikaovao gredicu i sad je malo vise zaobljenija i izgleda prirodnije.Kada zavrsim posaljem slike.Odlucio sam napraviti i kamenjar pa idem i u potragu za kamenjem.Mozete li mi savjetovati koju biljku za kamenjar?
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja u kamenjaru imam sekulente, ali ne znam kako bi to bilo uDelnicama, u Rijeci je ipak toplije-značajno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
dina
Cvjetni guru Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super bas lijepo
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogledaj za ideje u kamenjaru!!!
niski phlox http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=204&PN=2 erike http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=967 neveni, kadifice, klinčeki, tustike, majčina dušica, kaluna ili vrijesak, ... alyssum - žuti cvijet (pogledaj http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4&PN=2 2 i 3 str) Ma, već ćeš vidjeti!!! |
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo izgledaju,nadam se da cu ih nekako uspjeti nabaviti.
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plant,za kamenjar si pogledaj žednjake isto.Trajnica je ne traži gotovo ništa,čak i vode jako malo,prezimi vani....bla bla...Ima negdje tema o žednjacima,a i zavisi šta voliš od cvijeća
|
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam kupio ove ljiljane.Na njima pise Lilium Asiatic 'Nove Cento'.Kada bi ih mogao posaditi i s kojim trajnicama mogao kombinirati?Zanima me i kako ih kombinirati.
|
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam kupio i ljiljan Gran Paradiso samo ne znam kad da ih posadim.Molio bi savjet i za to koliko ih treba biti u skupini da bi se doimali kao da su prirodno izrasli?
|
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovog dana napravio sam i obrise za kamenjar.Poceo sam vaditi korove,prekopavati zamlju i traziti kamene.Sasha hvala ti za onaj savjet o cuvarkucama.Da nije bilo tebe ne bi ih se ni sjetio.
|
|
Plantlover
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlucio sam napraviti i malo "jezerce",ako bi se to moglo tako nazvati.Stavio bi vjedro ili tako nekakvu kadicu u zemlju(vrh bi joj bio oko desetak cm od tla)i tako se ne bi trebao previse muciti oko izgleda veceg,a u nju bi posadio lopoc i neku travu kao sto je carex.Sto kazete na tu ideju?
|
|
Odgovori | Stranica 123 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |