Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 79> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krasno ,krasno,kutija sa makovima me odusevila
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
tete salvete hvala vam što ste odvojile malo vremena i za mene i moje radove. A što se tiče gljivica i MM su najbolje,
i zato idemo dalje u nove radne pobjede svi skupa a i ja s Vama |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
gledam i divim se
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Sve ti je jasko jako lijepo, ali gljivice su me najviše privukle.
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
predivni radovi, ali kutija s makovima mi je najljepša. .
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Crveni "starinski"tanjurić ili tacna mi je odličan, a vesele proljetne kutijice su mi baš uljepšale i ozarile ovaj hladni i tmurni dan
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
tegolica me oborila s nogu
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
napokon sam opet ovdje. Radilo se ali ima nešto i "lanjskih" radova pa ih želim podjeliti s vama
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Slažem se potpuno s maredelmare u vezi kuglica ,a pločice za bebe(interesantno ,trojke?)su odlične...
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Dok me nije bilo, napravila si ti dosta lijepih radova, ali ipak, ona boca sa božićnom zvijezdom...e pa svaka ti čast!-to još nisam vidjela!!!
Ove dječje stvarčice su mi fantazija, a kad ti antiljubitelj božićnih kuglica i pisanica (popou mene) kaže da mi se sviđaju ove hrapave kuglice....onda znaš koliki je to komplimrnt! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
kak je to slatko,a kak je to veselo imat tri štruce od jemput
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Stvarno simpatične pločice, posebno Franova, super mi je slika bebača u krevetu.. |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opet si nadmašila sebe tako su slatki.
|
|
![]() |
|
ove pločice danas odlaze kao poklon a poredane su kako su "malci" dolazili na svijet
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tete salvete hvala vam na pohvalama
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prekrasne kuglice!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Zeleni "gipsek" mi se jako svidio.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |