Haworthia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 12> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pinus ja kad god vidim sliku neke tvoje biljke izgledam ovako
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
da, one baš ne vole prženje na jakom suncu, ja svoje isto držim na svjetlom, ali ne izloženom zrakama sunca
pogotovo ljeti |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
mislim da je ovo hawortia cooperi..kupila sam je ljetos i stavila na direktno sunce,nije joj odgovaralo ,bila je sva pofurena..sad sam je spremila sa ostalim sukulentima i ona se oporavila..
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
pinus ,prelijepa je,moja je na suncu ,sljedeće godine moram nekako smislit smještaj u sjeni,bar za sukulente koji ne vole sunce..moja hawortia nije tako lijepa kao tvoja,sunce joj ne odgovara ..
antonija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
pinus, lijepa ti je! ja bi ipak rađe imala smaragd
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo si ju istuširao i sad se šepuri kao najljepši dragulj na suncu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
fala na informaciji,
možda opet dobiju u baumaxu, a kod bešlića bi najradije otišla sa kamionom ![]() nadam se ove godine do sajma cvijeća u filipjakov, a on tamo ima štand pa možda i nju nađem joj, morati ću kupiti još 1 policu za sukulente ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sad sam pogledala stariji post,jako je lijepo napredovala kod tebe. |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Kupio sam ju u Bauhausu početkom zime.
Stalnu ponudu Hawortia imaju kaktusi Bešlić. Pogledaj ovaj stariji post. |
|
![]() |
|
pinus bajkovito izgleda
![]() gdje si je nabavio? |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Mislim da bi me tamo jos i zatvorili jer bi bila sumljiva sa gomilom biljaka
![]() jer ja sam ko dijete medu slatkisima kad sam kraj cvijeca ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Naravno ali mora s nama i muhlenbergija, jer jedino će on to moći prepoznati, a i trebat će nam savjet pravog znalca, tko zna što bi mi donijela doma.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Idem i ja s vama
sad cu ![]() |
|
![]() |
|
Idemo skupa Triša?!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajme odoh ja u Taiwan- hoće li netko samnom?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Poison_Ivy ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 18 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 14 |
Ajme, predivne su!:)
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasne su i neobične, neke mi izgledaju kao da su trave i vlasulje s morskog dna
|
|
![]() |
|
Na internetu znam pronaći puno toga ali ovakve Haworthie ne. Hvala za trud. Šteta je jedino da se ne mogu kupiti u našim trgovinama.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |