Afričke ljubičice - Saintpaulia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 82> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moje afričke ljubičice morala sam kod najhladnijih dana premjestiti na toplije mjesto jer su osjetljive na jaku hladnoću, a sada su opet na prozorskoj dasci, ali ne cvatu..budu već, nadam se, važno da im listovi zdravo izgledaju
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Monny ti nam imaš pravi afrički rasadnik |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Monny, divne su ti ljubicice. I rasadnik je super, bit ce toga kod tebe za sve prozore, i jos vise! Ipak, imas nekoliko krivih iskustava: ljubicice i te kako vole prihranu, i treba ih redovito prihranjivati, onda cvatu mnogo obilnije i cesce. Takodjer, mogu se tusirati mlakom vodom, ali ne smiju ici na sunce prije nego se potpuno osuse.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Monny ima dječji vrtić!!!!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
HEHE hvala VAM!
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
monny stvarno imaš divnu kolekciju i ruku za njih, moje su najbolje kad ih ignoriram
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Monny krasne ljubičice imaš!
![]() Vjerojatno ti rastu u zemlji punoj komposta pošto ih ne prihranjuješ. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nemoj zaboraviti slikati kad ti to blago procvjeta!
![]() |
|
![]() |
|
SILVIJA VIDRA ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 68 |
evo uskoro ja stavljam svoje....
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Silvija radujemo se sličicama tvojih ljubičica, ali bi bilo dobro da ih staviš
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1479&PN=1 |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
A ja mislim da bi moje ipak trebalo dohranite, sad vidim da su gladne, a tako vole papati, a ja ih držim na djeti.
Hvala Nina!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Evo jedna nova, njezna, njezna, zove se Kid Stuff. Stavljam i sliku biljke da vidite kako ih ja navodnjavam:
Uploaded with ImageShack.us
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
ajme kakva slatkica baš je mmmm
![]() |
|
![]() |
|
Ma Pinus znaš u čemu rastu (obična kupovna zemlja pomiješana sa sitnim pijeskom iz potoka - navadili smo jedne tačke kada je bio presušio u ljetu.... tako sadim i kaktuse i većinu biljaka a nekada sakupljam i krtičnjake što krtica izruje ;)
|
|
![]() |
|
neću neću baka, budem slikala ako ih do tada ne podijelim... ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo opet moja mala njezna Kid Stuff, ima vrlo neobican reckav cvjetic sad kad ga je skroz otvorila. Pitala po drugim forumima, izgleda cvate kao dupla kad je malo jaca i starija, sa jos vise ovog plavog.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Jos jedna, provjereno snazna i cvatna, i prelijepa:
I stavila sam sve svoje ljubice koje su krenule na navodnjavanje, vrlo je prakticno, jer tjednima ne treba nista oko njih raditi, samo ih gledati i brojati nove listice i pupice:
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
krtica ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 120 |
![]() |
|
![]() |
|
Ma sto reci - odlicno ;))
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
A, evo cvjetic od KId Stuff se mijenja, dobija petaloide, a i biljcica se popunjava cvjeticima. Bas sam zadovoljna ovom.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 82> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |