Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 213214215216217 272> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoya ne znam kako da ti pomognem sa surfinijama, osim da ih ponovno posadim i nazovem ih po tebi.
![]() Kod njih nema nikakvih problema ako ćeš ih redovito zalijevati i jednom tjedno prihranjivati i dodavati im tekuće željezo...to jaaako vole. Moje su cijeli dan na jakom suncu, samo ih uvečer obilno zalijem i maknem ocvale cvjetove, jer to se mora napraviti, i one samo cvjetaju.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hoya, nisam nikad imala psa i nemam iskustva ali samo da ti napišem iskustvo moje rođake.
Prije par godina kupila je kokera curicu -Minja, toliko ju je razmazila da je totalno neodgojena i agresivna, ne znaš kad ju pomaziti jer se odmah iskesi i grize. Čak je i moju rođaku stalno grizla. Savjetovali su joj da uzme još jednog psa i tako je išla po još jednog kokera ovaj put crnog dečka - Bimbo. Od kad je došao Bimbo Minja se je kompletno promijenila, postala je bolja, ne grize, ima tu jednu žicu zločestoće ali to se više ne da usporediti sa onom agesivnošću od prije. Bimbo je jedan karakter predobar tako da je i Minja sad puno mirnija.
Veseli me tvoj novi vrt. Mi smo jučer za početak naručili nekoliko kubika nove crne zemlje i par kubika kravljeg gnoja. Ove ćemo godine malčirati sa travom koju mi pokosimo a ako ne bude dobro druge ću godine morati kao i ti naručiti par bali
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Proljeće, sama si moram pomoći
![]() Korijenko, Ares već ima društvo - živi su smijeh, on će me jedno jutro pojesti kad budem odlazila na posao - razmazila sam ga kao i sve ukućane.
A vrt? Stalno mislim da smo zakasnili, da će se sjeno sporo razgrađivati, da neću moći još sijati i saditi ... Vidiš, sad me već kopka, a i čitala sam i sama sam napisala da do prvih rezultata treba čekati 3 godine.
Kad smo malčirali sa svojom travom imala sam najbolje plodove - nadam se da će i tebi tako biti!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Je Hoya brdo ti je poznato,a što se tiće tvog vrta uz tebe sam!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hoya, danas sam si uzela vremena i sve pročitala o tvom projektu bio vrtlarenja. Jako interesantna tema o kojoj sve više razmišljam...
I samo još jedan savjet...čitala sam da te svi vuku za rukav i traže te. Nauči ih da jednostavno jedan dan u tjednu trebaš samo za sebe. Možda će u početku biti otpora ili nerazumijevanja, ali vjeruj mi da ćeš se osjećati puuuno bolje. A to vrijeme možeš iskoristiti za neki hobi ili jednostavno za kavicu sa prijeteljicom. Pokušaj - preporodi ćeš se!!!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nekako mi se čini da je Hoyi hobi baš udovoljavanje razno raznim željama i željicama, tako da ovaj dan za sebe ......
|
|
![]() |
|
Misty, izgleda da si ti to pravilo već uvela kao i ja!!!
![]() I ja sam prije tako funkcionirala:daj sinu ovo, daj mužu ono. Onda sam skužila da budem mrtva umorna, a sebe sam ostavila negdje po strani. I onda sam samo rekla: danas idem na kavicu a vi se organizirajte. Prvo su me gledali i nisu vjeroval!!! A danas je to već postalo normalno, ako ništa drugo, puste me da u miru čitam knjigu, a meni to puuuuno znači. Na kraju krajeva ni moj sin više nije tako mali, da moram skakati oko njega, a bogme niti muž.
Ups, hoya nikako da te pitam, kako napreduje Gynura?
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Miro, Misty, znam ja da ste vi uz mene - i ja sam tu negdje u vašoj blizini
![]() Proljeće, znam ja da ti mene dobro zboriš, ali kako Otok kaže, a u pravu je, meni je zadovoljstvo usrećiti drage mi ljude!
|
|
|
|
![]() |
|
Zamio mi stoji na ormaru, gledam ga odozdo i mislila sam da slabo napreduje, a vidite ga:
![]() ![]() Smrcko, jesi li zadovoljna?
Flavia, pogledaj, uspjelo je! Šest malih clerodendruma!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo je slikano 09.03.2010.:
![]() Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Zamio lijepo napreduje
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ideš, koliki ti je zamio!
A i tvoj (što otok kaže) hobi isekla, godinama sve više mislim na sebepunjavanja tuđih želja i željica....hmmm, malo podsjeća i na moj. Samo, kao što je i Misty rekla, godinama sve više mislim na sebe i ispunjavam svoje želje i potrebe, jer sam skužila da, ako ja nisam sretna i zadovoljna, nisu ni moji. |
|
![]() |
|
moon, i mene je iznenadio!
Bigmamma, svaka ti je na mistu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
zamio ti je baš lijep i bujan! dobro što ti stoji na ormaru pa ga stalno ne zaviruješ, kad ga pogledaš ugodno se iznenadiš!
vidin da ti i sijanje ide od ruke!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
I ja sam si prije par dana poklonila zamia, moj je još mali ali se nadam da bude veeeeliki kao i tvoj.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Vrijedna Hoya već ima velike niljkice, a zamio je za 10
![]() ![]() A tvoj hobi da daješ cijelu sebe, dobro mi je poznat, ali ipak uspori malo i nadji vremena za sebe. Svi će se snaći ne brini, samo ih treba malo pustiti da sami to shvate. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Tvoj zamio je naumio slijediti hoyinu ideju i postati najljepši na cifu! Primijetila sam već da cvijeće traži uzor u svojoj okolini
![]() |
|
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
wow, baš je sladak!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 213214215216217 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |