Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 213214215216217 272>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 10:14
Hoya ne znam kako da ti pomognem sa surfinijama, osim da ih ponovno posadim i nazovem ih po tebi.Smile

Kod njih nema nikakvih problema ako ćeš ih redovito zalijevati i jednom tjedno prihranjivati i dodavati im tekuće željezo...to jaaako vole. Moje su cijeli dan na jakom suncu, samo ih uvečer obilno zalijem i maknem ocvale cvjetove, jer to se mora napraviti, i one samo cvjetaju. Smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 15:53

Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

hoya,imala sam i ja problem sa Nerom,neposlusnost,ponekad agresivnost prema meni,ali ja sam na kraju skuzila da je to sve zbog besa sto nije vise u kuci ,vec smo ga stavili boks...da se ja pitam on nikad ne bi bio u boksu...nije mnogo kontaktirao sa drugim psima,cak ih se i plasio...onda je tata kupio lovackog psa,springer spaniela,i moj se Nero promenio napokon.
naravno,trebalo je vremena,al sad je ok.,dobro jeste malo ljubomoran na Bilija,al zato je srecniji i vise se ne ljuti na mene...ja nisam uspjevala da ga vaspitam jer nisam autoritet niti bi ga mogla,nedaj Boze,udariti.
sad ispada da ti preporucujem da mu nabavis druga za igru,ma ne,samo sam rekla kako se moj Nero na bolje promenio...a da,nikad nije bio agresivan na goste,naprotiv,vise je dosadan.
uskoro zagradjujemo jedan veci deo iza kuce i onda ce njih dvojica uzivati u slobodi

al sam se

Hoya, nisam nikad imala psa i nemam iskustva ali samo da ti napišem iskustvo moje rođake.
Prije par godina kupila je kokera curicu -Minja, toliko ju je razmazila da je totalno neodgojena i agresivna, ne znaš kad ju pomaziti jer se odmah iskesi i grize. Čak je i moju rođaku stalno grizla. Savjetovali su joj da uzme još jednog psa i tako je išla po još jednog kokera ovaj put crnog dečka - Bimbo. Od kad je došao Bimbo Minja se je kompletno promijenila, postala je bolja, ne grize, ima tu jednu žicu zločestoće ali to se više ne da usporediti sa onom agesivnošću od prije. Bimbo je jedan karakter predobar tako da je i Minja sad puno mirnija.

Veseli me tvoj novi vrt. Mi smo jučer za početak naručili nekoliko kubika nove crne zemlje i par kubika kravljeg gnoja. Ove ćemo godine malčirati sa travom koju mi pokosimo a ako ne bude dobro druge ću godine morati kao i ti naručiti par bali
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 06:44
Proljeće, sama si moram pomoći Wink. Tvoje savjete ću zapamtiti, samo moram naći bijele sa lila rubovima (nikada ljepše nisam imala) i - to je to!

Korijenko, Ares već ima društvo - živi su smijeh, on će me jedno jutro pojesti kad budem odlazila na posao - razmazila sam ga kao i sve ukućane.
A vrt? Stalno mislim da smo zakasnili, da će se sjeno sporo razgrađivati, da neću moći još sijati i saditi ... Vidiš, sad me već kopka, a i čitala sam i sama sam napisala da do prvih rezultata treba čekati 3 godine.
Kad smo malčirali sa svojom travom imala sam najbolje plodove - nadam se da će i tebi tako biti!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 08:08
Je Hoya brdo ti je poznato,a što se tiće tvog vrta uz tebe sam!Thumbs%20UpClap
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 09:56
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Dobro ti jutro, draga Misty, tražila sam te jutros - valjda je bilo prerano  
Možda i prekasno, najčešće sam tu već oko 4 LOL, pogledam sve novo, ne ostavim uvijek trag Embarrassed
Time is something you can never get back..
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 10:34
Hoya, danas sam si uzela vremena i sve pročitala o tvom projektu bio vrtlarenja. Jako interesantna tema o kojoj sve više razmišljam...

I samo još jedan savjet...čitala sam da te svi vuku za rukav i traže te. Nauči ih da jednostavno jedan dan u tjednu trebaš samo za sebe. Možda će u početku biti otpora ili nerazumijevanja, ali vjeruj mi da ćeš se osjećati puuuno bolje. A to vrijeme možeš iskoristiti za neki hobi ili jednostavno za kavicu sa prijeteljicom. Pokušaj - preporodi ćeš se!!!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 06:57
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Hoya, danas sam si uzela vremena i sve pročitala o tvom projektu bio vrtlarenja. Jako interesantna tema o kojoj sve više razmišljam...

I samo još jedan savjet...čitala sam da te svi vuku za rukav i traže te. Nauči ih da jednostavno jedan dan u tjednu trebaš samo za sebe. Možda će u početku biti otpora ili nerazumijevanja, ali vjeruj mi da ćeš se osjećati puuuno bolje. A to vrijeme možeš iskoristiti za neki hobi ili jednostavno za kavicu sa prijeteljicom. Pokušaj - preporodi ćeš se!!!
Vidim sve više nas tako razmišlja, a ni savjet nije loš! LOL
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 08:26
Nekako mi se čini da je Hoyi hobi baš udovoljavanje razno raznim željama i željicama, tako da ovaj dan za sebe ......
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 11:43
Misty, izgleda da si ti to pravilo već uvela kao i ja!!!LOL
Otok, lijepo je imati punu kuću i drage ljude oko sebe, ali ipak mislim da čovjek moooora za sebe odvojiti bar 1 sat.
I ja sam prije tako funkcionirala:daj sinu ovo, daj mužu ono. Onda sam skužila da budem mrtva umorna, a sebe sam ostavila negdje po strani. I onda sam samo rekla: danas idem na kavicu a vi se organizirajte. Prvo su me gledali i nisu vjeroval!!! A danas je to već postalo normalno, ako ništa drugo, puste me da u miru čitam knjigu, a meni to puuuuno znači. Na kraju krajeva ni moj sin više nije tako mali, da moram skakati oko njega, a bogme niti muž.

Ups, hoya nikako da te pitam, kako napreduje Gynura?
Smile
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 17:21
Miro, Misty, znam ja da ste vi uz mene - i ja sam tu negdje u vašoj blizini Wink

Proljeće, znam ja da ti mene dobro zboriš, ali kako Otok kaže, a u pravu je, meni je zadovoljstvo usrećiti drage mi ljude!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 17:32
Zamio mi stoji na ormaru, gledam ga odozdo i mislila sam da slabo napreduje, a vidite ga:

Smrcko, jesi li zadovoljna?

Flavia, pogledaj, uspjelo je! Šest malih clerodendruma!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 17:42
Ovo je slikano 09.03.2010.:
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 18:23
Zamio lijepo napreduje
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 18:40
Ideš, koliki ti je zamio!
A i tvoj (što otok kaže) hobi isekla, godinama sve više mislim na sebepunjavanja tuđih želja i željica....hmmm, malo podsjeća i na moj. Samo, kao što je i Misty rekla, godinama sve više mislim na sebe i ispunjavam svoje želje i potrebe, jer sam skužila da, ako ja nisam sretna i zadovoljna, nisu ni moji.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 19:00
moon, i mene je iznenadio!

Bigmamma, svaka ti je na mistu Wink!
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 20:37
zamio ti je baš lijep i bujan! dobro što ti stoji na ormaru pa ga stalno ne zaviruješ, kad ga pogledaš ugodno se iznenadiš!
vidin da ti i sijanje ide od ruke!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2011 u 20:56

I ja sam si prije par dana poklonila zamia, moj je još mali ali se nadam da bude veeeeliki kao i tvoj.

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 01:27
Vrijedna Hoya već ima velike niljkice, a zamio je za 10

A tvoj hobi da daješ cijelu sebe, dobro mi je poznat, ali ipak uspori malo i nadji vremena za sebe. Svi će se snaći ne brini, samo ih treba malo pustiti da sami to shvate.

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 05:17
Tvoj zamio je naumio slijediti hoyinu ideju i postati najljepši na cifu! Primijetila sam već da cvijeće traži uzor u svojoj okolini Smile
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 09:25
wow, baš je sladak!!!!!ClapClapClap
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 213214215216217 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.