Cikas - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 22232425> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja mogu reči samo da je pogled prekrasan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ove slike su prekrasne
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
koje prekrasne fotke, ja sam oduševljena!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Draga baka imaš dobar "nos"
![]() Ako Bog da ovako će izgledat zalazak sunca iz mog seoskog vrta a o tom potom! ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imala sam nekako "nos" da si od tamo negdje.. Na jednoj slici te "izdaje" dio brda zamalo iznad kuće . Pa mi je malo sličilo....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
draga Cikas dobro nam došla
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Drage moje svima hvala na posjeti!
Danas puše tko jaka bura tako da mislim da će i ono malo što je ostalo u vrtu, a u zemlji je propast. Ali kad se vrime ustabili bit će veselo! Triba još izgurat treči misec pa će sve bit lakše. ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
I ja se pridružujem željama dobrodošlice i šaljem ti pozdrave iz hladnog Gorskog kotara. Ove rascvjetane slike baš su mi uljepšale jutro.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
pridružujem se ekipi i želim ti srdačnu dobrodošlicu. Veselim se što ću imati priliku upoznati još jedan morski vrt i razmjenjivati iskustva i savjete.
Već nako samo nekoliko slika stiče se dojam da si svakodnevno u vrtu i da tvojem cvijeću ne nedostaje ni brige, ni vode, ni hrane. Naročito me se dojmila fotka s onom biljkom koja raste iz kamena.
|
|
![]() |
|
Tanja 20 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Prelijepo je, kao i svima i meni su se najviše svidjele banane, predivan ti je vrt, obraduj nas s još puno toga....
|
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Cikasice dobro nam došla. Uživat ćemo u još jednom lijepom vrtu!!!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Da ti i ja zaželim dobrodošlicu,veselim se da ću moći šetati još jednim lijepim vrtom. |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Već sam ti zaželjela dobrodošlicu u predstavljanju ali sam ovdje vidjela što si nam lijepog predstavila! Pa, krasno!!!!! Bravo! Lijepe biljčice i malo rijeđe po vrtovima što govori o tebi! Veselim se tvojim novim slikama!
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Krasno!
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Dobro nam došla!!!
Prekrasne banane, pasiflora... i i i i sveee!!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
odličan početak
![]() |
|
![]() |
|
Banane su po želji mog sina posađene, nevjerovatno koliko su nam veselja priredile ali i tuge kad im bura iskida ove lipe listove. Par ih je propalo ali mislim da će bit nešto i za ovu godinu. Još je sve u fazi mirovanja.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Cikas, skoro pa smo susjede, mogli bi se družiti na kavicama (po ugledu na kontinentalke)! inače, ja san sa dubrovačke rivijere!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Hvala drage moje na dobrodošlici!
Nadam se ugodnom druženju, u ovo malo vremena odkad sam naletila na ovaj forum više sam naučila nego sam znala. Inače sam s Makarske rivijere. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Dobrodosla
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 22232425> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |