Kreativna radionica by M&M |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 36> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Divan darak i odlična ideja!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ova šetnja kroz tvoj vrt i dom bila je pravi užitak! I ja te molim da pronađeš te sličice o zakorjenjivanju listova hortensije, to je za mene prava novost!
A i voćnjak ti je prekrasan!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Ovo je poklon za rođendan bratovoj kcerki koja obozava zivotinje pa eto mala slatka ideja ;)
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Hvala VAM ekipa evo još cu stavitinekoliko od prosle godine ali da vidite sto se jos nalazi po dvoristu lijepo je a moze se i papati hehe
Jabuke ![]() ![]() kruske i vocnjak krusaka ![]() ![]() Nektarine i breskve (vocke sa cvijetom, plodom - zelenim i zrelim i vocnjaci) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evo i ostalih slastica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i za kraj jedan badem koji se nalazi uz jezerce i sada je puno veci (budem poslikala kada procvijeta ove godine) |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
wooowowowowo koji krasni zumbuli!!!!! ma sve mi je lijepo kad je šareno!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sviđaju mi se tvoje biljke, i kako si ih lijepo sačuvala (one od prošle godine, zumbule i ruže)
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Moram reći da sam baš uživala i u zapelcanim biljčicama i u šarenim vjesnicima proljeća.
A ježić je baš simpatičan. Prije su zalazili i u moj vrt, sad ih već nekoliko godina nema. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Monny, uvijek rado zavirim u tvoje malo cvjetno carstvo!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Monny ima nas još kojima je to terapija (najbolja) !
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Pa da ljubimac je zaista poseban samo me strah da ga jednu večer auto ne pogazi jer dolazi u vrt preko ceste... držimo mu palčeve
![]() Kaktus mene moje biljkice uvijek oraspolože (oko njih i životinja volim titrati kao oko nikoga za sad - tako ću ja mislim oko djece jednoga dana, ma naravno i više...) kad me netko naljuti odem do njih malo nešto čupkam, kopkam i vratim se kao nova i na nikoga više nisam ljuta... one su valjda moja terapija... hehe ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sve rascvjetane biljčice su prekrasne, a ljubimac ti je stvarno poseban i preslatki.
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ah za početak ne tražim puno - neka prođe ova zima sa svojim sivilom pa ću ja sebe sama oraspoložiti u uživanju sa biljkicama
Ova rečenica mi se posebno dopala
![]() Vidim da ti imaš zaista jako puno i jako lijepih biljaka,a vidim da imaš i malo neobičnog ljubimca
![]() |
|
![]() |
|
Hvala smrcko... pa najiskrenije te biljke i ta razonoda tako sa prirodom nas jedino veseli u ovom vremenu i trenutnoj situaciji kojoj ne vidimo ništa pozitivno... joj vremena su koma toliki novci odlaze samo za puste papire a još ni jedne cigle da ugledamo pa da se bar nešto vidi kuda novci odlaze...
Ah za početak ne tražim puno - neka prođe ova zima sa svojim sivilom pa ću ja sebe sama oraspoložiti u uživanju sa biljkicama . . . ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prvo moram reći Monny da si mi prekrsna
![]() Vrijedni ste oboje i vrt je predivan. ![]() Kad sam vidjela tvoje mini ružice ![]() Želim vam oboma posao od srca i da vam sve ide po planu. ![]() Djelimo sličnu sudbinu u vezi gradnje. Trenutno pokušavamo srediti glavni projekt, vremena su teška i trebaju ogromne svote novaca koje ne znam kako zaraditi u jednom životu poštenim radom. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Redoviti posjetitelj našeg jezerca u sitnim noćnim satima ali dolazi i mama jež sa 2 malena bebača.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo ovo je dio mojih zumbula (ostavila sam ih u cvijetnjacima a ostali su u vrtu) razmnožavaju se. Ovako su izgledali prošle godine...
![]() ...a ovako izgledaju upravo sada... eto ih tu sa desne strane ;) a u sredini i sa lijeve strane vjesnici proljeća... ![]() ... i evo još vjesnika... ![]() a evo kako suprug zna iznenaditi... ![]() ove neodoljive slatkice su mi prava slabost (ovako su kupljene u OBI-ju prije 2 god. a sada krase vrt kraj jezerca)... eh da i dobile su još mini ljubičasto pojačanje :) ![]() ovi vjesnici navještaju da mi svekrvica dolazi u posjetu hehe ;))) ![]() ... a ovi su tek tako za moju dušu... ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija zelenu reznicu odrežeš od matične biljke da ima vršak i ispod vrška samo 2 ona malo veća lista i ta dva lista prerežeš po pola radi većeg tj. dužeg zadržavanja vlagei to je sve staviš ju u zemlju... ma joj gdje su mi te slikice pa ko da mi je netko zavrnuo mozak pa nemogu naći... al budem ;)
Zelenka ja iskreno više niti ne znam koje su boje ove moje mlade nade... Znam da bijele i crvene nisu. A snimila sam u vrtu kod jedne bake bijele pa ću je pitati samo za reznice da si opet napelcam a crvene nigdje nisam ni vidjela osim po centrima za kupiti. E pa hvala VAM SVIMA na savjetima za aucuba japonica budem ja nju posadila kod jezerca ili onoga panja... ako se počne najednom širit (jako blizu jezerca) biti ce gužve ;) Sa suncem će biti malo problema... A baka imaš pravo jedan ću si upelcati za rezervu... Lili sretno neka se to jezerce realizira što prije ;)) držimo palčeve ! |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Jako lijepa reportaža o gradnji vrtnog jezera, lijepe biljke, imaš puno ideja.
![]() Ova aucuba japonica može vani na kontinentu i kako je baka rekla više joj smeta sunce jer joj opeće listove, tako da je kod mene uvijek ljeti malo izgorena. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Sad sam pergledala svu ovu ljepotu! Jezerce je fenomenalno,i ja sanjam o njemu i živim u nadi da ću ga ove godine uspjet napraviti.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kod nas opstaje naravski,ali ja sam uz more. Moje su preživjele i snijeg. Više im škodi sunce ako su ljeti izložene baš direktnom suncu. I još nešto, prve tri godine rastu užasno sporo a onda krenu kao lude i u visinu i u širinu. Ja bih na tvom mjestu prvo zapelcala rezervu i ostavila u vazi a glavnu biljku posadila u vrt pa.. što Bog da. Hortenzije sigurno preživljavaju kontinentalnu zimu. "Mama" od mojih je iz Zagreba
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |