Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kreativna radionica by M&M
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kreativna radionica by M&M

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 36>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 09:06
Divan darak i odlična ideja!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2011 u 04:45
Ova šetnja kroz tvoj vrt i dom bila je pravi užitak! I ja te molim da pronađeš te sličice o zakorjenjivanju listova hortensije, to je za mene prava novost!
A i voćnjak ti je prekrasan! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 23:37
Ovo je poklon za rođendan bratovoj kcerki koja obozava zivotinje pa eto mala slatka ideja ;)

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 23:19
Hvala VAM ekipa evo još cu stavitinekoliko od prosle godine ali da vidite sto se jos nalazi po dvoristu lijepo je a moze se i papati hehe
Jabuke

kruske i vocnjak krusaka

Nektarine i breskve (vocke sa cvijetom, plodom - zelenim i zrelim i vocnjaci)

Evo i ostalih slastica

i za kraj jedan badem koji se nalazi uz jezerce i sada je puno veci (budem poslikala kada procvijeta ove godine)

Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 15:17
wooowowowowo koji krasni zumbuli!!!!! ma sve mi je lijepo kad je šareno!!!!!ClapClapClapClap za tebe!!!!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 12:24
sviđaju mi se tvoje biljke, i kako si ih lijepo sačuvala (one od prošle godine, zumbule i ruže)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 12:10
Moram reći da sam baš uživala i u zapelcanim biljčicama i u šarenim vjesnicima proljeća.

A ježić je baš simpatičan. Prije su zalazili i u moj vrt, sad ih već nekoliko godina nema.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 11:44
Draga Monny, uvijek rado zavirim u tvoje malo cvjetno carstvo!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 11:40
Monny ima nas još kojima je to terapija (najbolja) !
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2011 u 11:10
Pa da ljubimac je zaista poseban samo me strah da ga jednu večer auto ne pogazi jer dolazi u vrt preko ceste... držimo mu palčeve Thumbs%20Up

Kaktus mene  moje biljkice uvijek oraspolože (oko njih i životinja volim titrati kao oko nikoga za sad - tako ću ja mislim oko djece jednoga dana, ma naravno i više...) kad me netko naljuti odem do njih malo nešto čupkam, kopkam i vratim se kao nova i na nikoga više nisam ljuta... one su valjda moja terapija... hehe StarLOLBig%20smileWink
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 20:06
Sve rascvjetane biljčice su prekrasne, a ljubimac ti je stvarno poseban i preslatki.
smile78
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 18:36
Ah za početak ne tražim puno - neka prođe ova zima sa svojim sivilom pa ću ja sebe sama oraspoložiti u uživanju sa biljkicama

Ova rečenica mi se posebno dopalaThumbs%20Up

Vidim da ti imaš zaista jako puno i jako lijepih biljaka,a vidim da imaš i malo neobičnog ljubimcaTongue
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 18:29
Hvala smrcko... pa najiskrenije te biljke i ta razonoda tako sa prirodom nas jedino veseli u ovom vremenu i trenutnoj situaciji kojoj ne vidimo ništa pozitivno... joj vremena su koma toliki novci odlaze samo za puste papire a još ni jedne cigle da ugledamo pa da se bar nešto vidi kuda novci odlaze...
Ah za početak ne tražim puno - neka prođe ova zima sa svojim sivilom pa ću ja sebe sama oraspoložiti u uživanju sa biljkicama . . .
smile57I VAMA SVE NAJ NAJ OD SRCA ;)

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 00:33
Prvo moram reći Monny da si mi prekrsnaWink

Vrijedni ste oboje i vrt je predivan.smilie_ga_042.gif

Kad sam vidjela tvoje mini ružice

Želim vam oboma posao od srca i da vam sve ide po planu.Hug
Djelimo sličnu sudbinu u vezi gradnje. Trenutno pokušavamo srediti glavni projekt, vremena su teška i trebaju ogromne svote novaca koje ne znam kako zaraditi u jednom životu poštenim radom.Cry
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2011 u 00:23
Redoviti posjetitelj našeg jezerca u sitnim noćnim satima ali dolazi i mama jež sa 2 malena bebača.

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 23:42
Evo ovo je dio mojih zumbula (ostavila sam ih u cvijetnjacima a ostali su u vrtu) razmnožavaju se. Ovako su izgledali prošle godine...

...a ovako izgledaju upravo sada...
eto ih tu sa desne strane ;) a u sredini i sa lijeve strane vjesnici proljeća...

... i evo još vjesnika...

a evo kako suprug zna iznenaditi...

ove neodoljive slatkice su mi prava slabost (ovako su kupljene u OBI-ju prije 2 god. a sada krase vrt kraj jezerca)... eh da i dobile su još mini ljubičasto pojačanje :)

ovi vjesnici navještaju da mi svekrvica dolazi u posjetu hehe ;)))

... a ovi su tek tako za moju dušu...

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 23:03
Anastazija zelenu reznicu odrežeš od matične biljke da ima vršak i ispod vrška samo 2 ona malo veća lista i ta dva lista prerežeš po pola radi većeg tj. dužeg zadržavanja vlagei to je sve staviš ju u zemlju... ma joj gdje su mi te slikice pa ko da mi je netko zavrnuo mozak pa nemogu naći... al budem ;)

Zelenka ja iskreno više niti ne znam koje su boje ove moje mlade nade...
Znam da bijele i crvene nisu. A snimila sam u vrtu kod jedne bake bijele pa ću je pitati samo za reznice da si opet napelcam a crvene nigdje nisam ni vidjela osim po centrima za kupiti.

E pa hvala VAM SVIMA na savjetima za aucuba japonica budem ja nju posadila kod jezerca ili onoga panja... ako se počne najednom širit (jako blizu jezerca) biti ce gužve ;) Sa suncem će biti malo problema... A baka imaš pravo jedan ću si upelcati za rezervu...

Lili sretno neka se to jezerce realizira što prije ;)) držimo palčeve !
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 22:46
Jako lijepa reportaža o gradnji vrtnog jezera, lijepe biljke, imaš puno ideja. Clap
Ova aucuba japonica može vani na kontinentu i kako je baka rekla više joj smeta sunce jer joj opeće listove, tako da je kod mene uvijek ljeti malo izgorena. LOL

život je more
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 22:05
Sad sam pergledala svu ovu ljepotu! Jezerce je fenomenalno,i ja sanjam o njemu i živim u nadi da ću ga ove godine uspjet napraviti.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 17:00
Originalno poslano od člana Monny Monny napisao:

Ovaj bih rado posadila u vrt pored jezerca ili tako negdje jer sam vidjela da ga imaju posaditog ispred kuća i bude ogroman...
Što vi mislite hoće li opstati???

Kod nas opstaje naravski,ali ja sam uz more. Moje su preživjele i snijeg. Više im škodi sunce ako su ljeti izložene baš direktnom suncu. I još nešto, prve tri godine rastu užasno sporo a onda krenu kao lude i u visinu i u širinu. Ja bih na tvom mjestu prvo zapelcala rezervu i ostavila u vazi a glavnu biljku posadila u vrt pa.. što Bog da. Hortenzije sigurno preživljavaju kontinentalnu zimu. "Mama" od mojih je iz ZagrebaBig%20smile!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.