Mari,5510 nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Korisnik | ||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
i opet ponovo molim sjeme turskih klinčeka
![]() isto tako željela bi imati bijeli ljiljan, onaj starinski kojega u Dalmaciji zovu cvijet sv.Ante preporučam se sa štovanjem ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Najbolje da svi pričekamo proljeće!!! Za sada samo zapisujmo željice!! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
moram odgoditi poštu z neko vrijeme, baš su grozni minusi po noći, pa da se ne bi smrzle biljke (kao što mi se dogodilo jesenas kad sam slala LOVRI i GT)
.. ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
imam mjesta u dvorištu i vrtu, Free
![]() |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Mari, ispunjavam sve tvoje željice:glicinija, pljuskavica-puzajuća, prekrivac tla i pljuskavica visine 1m, te tužna i frčkava vrba!!!! Samo nisi rekla da li još nešto, što ja imam a kod tebe nema, mogu ubaciti u paket!!! Možeš li i imaš li gdje još nešto zasaditi? ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
Mari ja ti mogu dati reznice kozje krvi ( lonicere). Javi se na pp, adresa...
|
||
![]() |
||
|
Mari, ja ti nudim pljuskavicu!!! Sada ću da provjerim kaj još tražiš!!
Da li si nabavila gliciniju, tužnu vrbu??? Imam i vrbicu sa minivalom-tako je ja zovem!!! |
||
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
nudim također : japanska dunja, s korijenom
sadnice kasne krizanteme (žuti cvijet) nekoliko gomolja crvene kane |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
za ponudit imam
Euonimus puzajući pogodan za pokrivača tla, šareno lišće mijenja boju od zeleno žute do crvenkaste, obrastao mi je veliki dio u vrtu, jako se širi, imam puno za podijeliti pa ako netko želi neka se javi isto tako reznice Eonimusa grmolikog koji je pogodan za živice, isto kao i ukrasni grm, a može se oblikovati kao stabalce oba podnose niske temperature tražim: geum - blaženak i slične trajnice zumbul plavi i roza, može starinski, ako i nije s dupličnim cvijetom kozja krv pljuskavicu biiljka srdašce sjeme - ukrasnog graška - ukrasnog graha |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
jagoda hvala na javljanju
za medvjeđi luk sam čula da je ljekovit, smo što ja trenutno ne smijem nikakvo svježe povrće, ni običnu salatu zbog gastritisa, no možda se može u malim količinam pomiješati s krumpirom i sl. -bilo bi mi drago za glicinju ako imaš ![]() |
||
![]() |
||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
Mari medveđi luk je ljekovit i treba ga jesti sirovog na salatu za bolji imunitet. Može se pripremati i kao blitva. Ja ga berem u Gorskom Kotaru gdje ga ima jako puno, uz rijeke. Jedem ga (listovi ) dosta u rano proljeće dok je mlad i pomješam sa drugom salatom jer ima jaki miris.
Biljke koje tražiš pogledati ću da li štogod ima, možda glicinija, od koje imam i sjeme...
![]() ![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
|
Nije sila, i tak se još ne može saditi.
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
GT može sjeme t. klinčića,ali za to ima vremena, oni će tak i tak slijedeće godine cvasti ako se sad posiju
te lukovice bi morala iskopati po nahođenju gdje mislim da se nalaze u vrtu, a može ih se presaditi i poslije kad niknu listovi, da ima jak miris, moja kći je rekla kad ga je vidjela prošle god u vrtu kako je to medjveđi luk i da je ljekovit, ja ga prije nisam poznala poslat ću ti kad uspijem izvadit ![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
|
ima miris po češnjaku? Ako je taj onda je lijekovit, pa bi molila lukovice. A klinčići? |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
to je više divlji, srijemuš - može bit nisam čula za taj naziv, inače cvate bijelim cvjetićim, s prvim proljetnim cvijećem |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
Imam ti turske klinčiće ako njih tražiš. Je li medvjeđi luk ukrasni ili je to srijemuž?
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
tražim: gliciniju, s korijenom
biljku srdašce karanfile vrtne nudim: puzajuću kuriku pokrivač tla Kuriku (euonimus) zelenolisnu, običnu - reznice vrlo lako se primaju u proljeće medvjeđi luk - lukovice narcise žuto bijele |
||
![]() |
||
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
|
mari pošalji mi adresu, primjetila sam sićušni asparagus izniknuo u vrtu pa ću ti ga poslati, dok ne krenu zime kod nas, ne znam hoće li dočekati proljeće
|
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
sjemenke asparagusa (crvene bobice) moliću fino..ako netko ima
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Ahaaa, znam na koje srdašce misliš... Na žalost, nemam..
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |