Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mari,5510 nudi-traži
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mari,5510 nudi-traži

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 6>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Lipanj 2011 u 12:06
i opet ponovo molim sjeme turskih klinčekaTongue jer nisam uspjela ni prošle godine uzgojiti.. ako netko ima i nije mu teško poslati, bit ću zahvalna

isto tako željela bi imati bijeli ljiljan, onaj starinski kojega u Dalmaciji zovu cvijet sv.Ante
preporučam se sa štovanjemsmile58
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 19:43

Najbolje da svi pričekamo proljeće!!!  Za sada samo zapisujmo željice!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 19:02
moram odgoditi poštu z neko vrijeme, baš su grozni minusi po noći, pa da se ne bi smrzle biljke (kao što mi se dogodilo jesenas kad sam slala LOVRI i GT)
..smile65 za 10tak dana ću poslati
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 23:45
imam mjesta u dvorištu i vrtu, Freesmile77
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2011 u 08:35

Mari, ispunjavam sve tvoje željice:glicinija, pljuskavica-puzajuća, prekrivac tla i pljuskavica visine 1m, te tužna i frčkava vrba!!!! Samo nisi rekla da li još nešto, što ja imam a kod tebe nema, mogu ubaciti u paket!!!  Možeš li i imaš li gdje još nešto zasaditi?smile78

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 21:25
Mari ja ti mogu dati reznice kozje krvi ( lonicere). Javi se na pp, adresa...
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 19:17
Mari, ja ti nudim pljuskavicu!!!  Sada ću da provjerim kaj još tražiš!!

Da li si nabavila gliciniju, tužnu vrbu???  Imam i vrbicu sa minivalom-tako je ja zovem!!!

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 23:40
nudim također : japanska dunja, s korijenom

sadnice kasne krizanteme (žuti cvijet)
                         nekoliko gomolja crvene kane
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 23:31
  za ponudit imam
Euonimus puzajući pogodan za pokrivača tla, šareno lišće mijenja boju od zeleno žute do crvenkaste, obrastao mi je veliki dio u vrtu, jako se širi, imam puno za podijeliti pa ako netko želi neka se javi
isto tako reznice Eonimusa grmolikog koji je pogodan za živice, isto kao i ukrasni grm, a  može se oblikovati kao stabalce
oba podnose niske temperature

tražim: geum - blaženak
            i slične trajnice
            zumbul plavi i roza, može starinski, ako i nije s dupličnim cvijetom
            kozja krv
            pljuskavicu
             biiljka srdašce
sjeme - ukrasnog graška
           - ukrasnog graha

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 01:18
jagoda hvala na javljanju
za medvjeđi luk sam čula da je ljekovit, smo što ja trenutno ne smijem nikakvo svježe povrće, ni običnu salatu zbog gastritisa, no možda se može u malim količinam pomiješati s krumpirom i sl.
-bilo bi mi drago za glicinju ako imašsmile72
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 00:51
Mari medveđi luk je ljekovit i treba ga jesti sirovog na salatu za bolji imunitet. Može se pripremati i kao blitva. Ja ga berem u Gorskom Kotaru gdje ga ima jako puno, uz rijeke. Jedem ga (listovi ) dosta u rano proljeće dok je mlad i pomješam sa drugom salatom jer ima jaki miris.
Biljke koje tražiš pogledati ću da li štogod ima, možda glicinija, od koje imam i sjeme...WinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 16:20
Nije sila, i tak se još ne može saditi.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 15:23
GT može sjeme t. klinčića,ali za to ima vremena, oni će tak i tak slijedeće godine cvasti ako se sad posiju
te lukovice bi morala iskopati po nahođenju gdje mislim da se nalaze u vrtu, a može ih se presaditi i poslije kad niknu listovi, da ima jak miris, moja kći je rekla kad ga je vidjela prošle god u vrtu kako je to medjveđi luk i da je ljekovit, ja ga prije nisam poznala
poslat ću ti kad uspijem izvaditPig
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 14:40
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

Originalno poslano od člana gospina trava gospina trava napisao:

Imam ti turske klinčiće ako njih tražiš. Je li medvjeđi luk ukrasni ili je to srijemuž?
to je više divlji, srijemuš - može bit nisam čula za taj naziv, inače cvate bijelim cvjetićim, s prvim proljetnim cvijećem

ima miris po češnjaku? Ako je taj onda je lijekovit, pa bi molila lukovice. A klinčići?

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 13:42
Originalno poslano od člana gospina trava gospina trava napisao:

Imam ti turske klinčiće ako njih tražiš. Je li medvjeđi luk ukrasni ili je to srijemuž?

to je više divlji, srijemuš - može bit nisam čula za taj naziv, inače cvate bijelim cvjetićim, s prvim proljetnim cvijećem
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 09:14
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 18:54
tražim: gliciniju, s korijenom
            biljku srdašce
            karanfile vrtne

nudim:  puzajuću kuriku pokrivač tla
             Kuriku (euonimus) zelenolisnu, običnu - reznice                                                  vrlo lako se primaju    u proljeće
             medvjeđi luk - lukovice
             narcise žuto bijele
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 12:05
mari pošalji mi adresu, primjetila sam sićušni asparagus izniknuo u vrtu pa ću ti ga poslati, dok ne krenu zime kod nas, ne znam hoće li dočekati proljeće

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2010 u 10:51
sjemenke asparagusa (crvene bobice) moliću fino..ako netko ima
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2010 u 23:05
Ahaaa, znam na koje srdašce misliš... Na žalost, nemam..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 6>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.