Dalmatinski sitni pokušaji |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Tanja 20 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krenula sam i ja tako, jedna po jedna i tako ih imam cijelu stalažu, ali ni to mi nije dovoljno, nikad nema dosta savijeta. Bravo ti!!!
|
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
mislim na ageratum houstonianum tj. jos je zovu plava zvjezdica.
Drzim i ja fige za sjetvu, a upravo se vratih iz grada i sa svojom prvom cvjetnom knjigom ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
drago mi je što si se priključila ekipi, držim fige za dobru sjetvu
![]() Samo mi reci na koju biljku misliš kada kažeš modra zvjezdica?
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Tanja 20 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 294 |
Ma morat će nešto proviriti iz svega toga. Nadam se da će uspijeti i da ćeš nam imat što pokazati. Ne gubi nadu, uvijek nas ti mali zeleni obraduju...
![]() ![]() |
|
"Velika srca vole, dok mala traže da budu voljena"
|
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
Odlučih i ja nakon nekog vremena na ovom forumu otvoriti svoj kutak...
Nema se još uvijek ništa za pokazati, ali nadam se da će biti ![]() Pred koji tjedan sam natjerala oca da mi napravi sanduk za hladno klijalište i počeli su me svrbiti prsti... Pa posijah lobelije, gazanije, petunije i modru zvjezdicu čije sjeme sam kupila još jesenas... Stavila sam sve to u klijalište, ali eto, jučer je baš zahladilo i zakišilo pa sam unijela u kuću... Najveći problem je gdje to smjestiti jer sve police su već zauzete sobnim cvjećem, a sve drugo je dostupno maci koja voli po svemu skakati, sa svim se igrati i zabijati svoje kandže... Smjestila sam zasad posude kraj prozora i nekako ću pokušati onemogućiti malom vragu pristup... Ali... Nemam baš previše vjere u uspjeh sijanja... em što nisam baš tome vična (dosad sam samo kadife sijala, a to i nije neki problem natjerat da nikne, proklijalo je kad je pala kiša po njemu čak i ono sjeme koje sam zaboravila vani). Nadam se da će niknuti bar jedna biljkica od svega toga da se imam čemu veseliti i podijeliti s vama... Ako ne, idem opet do dućana kupiti sjeme i pokušati opet u toplije vrijeme, pogotovo što se petunia tiče jer mi se baš sviđaju... A ima i još 20 vrećica koje čekaju sijanje u 3-4 mjesec ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |