Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 74> |
Korisnik | ||
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Jedna od novosti na mom dvorištu: oko jabuka sam napravila krugove od cigli.
Al moram pohvalit RS i njenog D. koji su mi jedan vikend došli pomoći pri tome. D. je tako zdušno kopao, da je u sat vremena teren za 3 kruga bio spreman. Trebalo je samo biljčice posadit. 1. krug udomio je kat.reine potočnice, Natalyne perunike i pulsatillu Bake Bee: ![]() ![]() ![]() ![]() I gentiana je svoj dom našla u prvom krugu ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() Pa da i ja malo prašine sa svog dvorišta skinem! I bilo mi je vrijeme za nove slike! Malo me "stisla" ljenost, malo problemi, malo nedostatak vremena. Slikala sam ja još prošli tjedan, al kako nemam ni ruku ni oko za fotografiju (doduše, desi se da uspijem koju dobru fotku napravit, ali rijetko), uspjela sam namolit MM da mi malo poslika. Njemu to super ide, kao što se i vidi na slikama. Ove godine moje dvorište izgleda malo drugačije nego prošle. Imala sam svakakvih ideja, al nisam baš sve uspjela ostvarit. Ma nema ni veze, ionako ću vjerojatno druge godine sve opet pretumbat. Prvo, jedna panoramska jugoistočne strane dvorišta: ![]() Moj ljubimac je od lani puno, puno narasao. Cornus alba sibirica ![]() I njegov cvijet sa šetačem na sebi ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
|
Velika mama zbilja si vrijedna.
![]() |
||
![]() |
||
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
|
odlično,vrt je u kratkom roku zablistao. Iz polupraznog prostora stvorena je lijepa oaza.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Štefi, pa di si ti?
Nema te cijelu vječnost! |
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
Bigi bodljikavci su super...one polupanoramske slike su predobre...
|
||
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
opet ti je sandučić prepun
![]() |
||
![]() |
||
|
Idem! Sori, koka!
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
![]() ![]() |
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
![]() ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
|
Misty, zato ja ni ne dolazim u ovo svoje dvorište, od straha da JE ostvarila prijetnju!
![]() |
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
he, he svaki čast virnem je li niho ispunila prijetnju
![]() |
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
|
Juhuuu, Lantana!
Feštalo se malo. Jedva sam oči jutros otvorila. Mira, drago mi je da ti se sviđaju bockavice i mesnatice. Samo ti dođi! Moon, hvala još jednom na lijepim željama. Cure ![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Hallo Ivanić da li se fešta? Sretno ti još jednom!
![]() Reportaža, ova cvjetna je za 5, svaka čast, prekrasne fotografije ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4445464748 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |