enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 221> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fany 54
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
u hladnom samo jednom tjedno smo dan i noc na selu i onda lozimo , malo su mu poceli opadati listovi mozda zbog te oscilacije u temp. pa smo ga danas premjestili u sobu kraj prozora u kojoj nikad ne lozimo samo se nadam da nece opast pupovi
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
svega ima kod tebe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala lantana draga nekako je kod nas dosta hladno i sve slabo krece ali i bolje , jedna stvar je sto smo mi nestrpljivi a drugo sto je za biljke bolje, ako rano potjeraju pa bude mraza jos je gore puno te pozdravljam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Bravo za limun. Ja sam prije 15-ak godina imala patuljastu breskvu u vazi. Koliko se sjećam kupila sam je u nekom rasadniku na Cresu (ili možda Lošinju). Ljeti je bila vani a zimi sam je spremala u konobu. Čak je i imala plodove. No, nažalost jednu zimu se uništila... ![]() Pokušavala sam kasnije pitati po rasadnicima za patuljastu breskvu, svi su me čudno gledali... ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasan cvijet spatifiluima
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ja sam mislila od limuna da je naranča, ma divan je
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ako Bog da sutra ću malo prošetati i prikupiti.... |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
izgleda da cemo piti limunadu
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ovaj spatifilum je prekrasan al to je izgleda i neka krupnija vrsta imam i onaj sitniji al nesto kilavi,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
evo i mene malo prošetala i divila se tvojim cvječkama ,ali ovaj bijeli na kraju mi je predivan, kod tebe baš svega novoga
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Krasan limun! Gdje ga držiš, kaj je unutra na toplome?
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Proljetnice niču i kod tebe,a lipe poklone si dobila
|
![]() |
|
draga niho hvala ti što si svratila danas stanje još gore snijeg pada od juče kao da zima tek počinje već mi je muka od hladnoće , ali poslije ružnog dolazi lijepo zar ne
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
![]() |
|
tako je Mira021 pozdrav
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |