Šmrckov vrt 2010 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 68697071> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Njaaam,njam.odlično izgleda!Jesu li ovo lokumovi?Bas me na njih podsjeca...
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
To ti je od Mari recept:
Ide 20 dkg brašna, 20 dkg sira kravljeg, 20 dkg maslaca ili margarina, malo soli . Zamjesiti pustiti da stoji 30 min i napraviti kiflice sa marmeladom ili po želji mogu biti i slane i slatke. Mohu se mazati jajetom, ma po želji. Peći na 200 stepeni. Na kraju posuti šećerom u prahu i vanilinim šećerom. Recept je u receptima. ![]() Ja na žalost ne smijem to jesti ali MM je govorio " Mmm dobro je, mljac, dobro je , mljac,..." dok nije sve slistio ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Vidim, kad poželim nešto slasno samo trebam svratiti u tvoj vrt! |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pa zar osim palačinka i kolača nema ništa novo za poslikati?
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Ja svratih ,kad ono poslastice umjesto cvječkica,ma nema veze,slagala bih da mi se i to ne dopada i onako koji gram se neče ni primjetiti na mojim kilama
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
a sad po salate u vrt, Hitro
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Šmrcko, jučer sam i ja probala napraviti ove Mari slatke valjuške i slane prutiće, ma ne znam koji su mi bolji, samo sam u pola tjesta zaboravila dodati sol pa smo ih kasnije gotove solili....
Neka više zatopli da se mrdnemo u vrt jer i ja umjesto da slikam biljke, radim kolače
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Smrcko duže vrijeme me nije bilo, pa sada ovdje umjesto cvijeća vidim palačinke , kiflice...Znam da je mrtva sezona ali ti uvijek imaš nešto u rezervi...Nemoj nas mamiti sa kolačima jer stavljaš nas u napast da i mi krenemo tvojim stopama....Ima tu jedna razlika, ti radiš slastice za tm, ali mi za nas i ostale ukućane, a zna se što to znači....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I ja povremeno svratim sve u iščekivanju neke slike iz GK ili barem Ri terase a ono postao vrt pravi restoran! |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
smrćko ovaj recept sam već isprobala kod nas ga zovu kolko tolko. što znaći koliko sira toliko margarina i toliko brašna recept je super i da se pamtiti bez pisanja a ukus samo taki , eto podsjetila si me odo i ja da ih napravim. ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Šmrčkice samo ti peci palačinke, roščiće, i ko znas što još
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sutra je novi dan
![]() Ne osvrćimo se za onom što smo jeli i pili, nema koristi ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
i zivot tece...
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
I ja došla vidjeti Šmrckicino cvijeće, kad ono ......pačalinke (tako smo ih zvali kao mali
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Smrcko, a da promijeniš naziv svoje teme - u Smrckini recepti jer ako tako nastaviš ne ću više dolaziti jer sam na STROGOJ DIJETI!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() Lako što su kolačići slasni nego, tek sada sam vidjela dekoraciju ispod tanjura! E baš si maštovita! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hoya znaš da sam i ja jaaaako dugo razmišljala šta je to za dekoraciju stavila, i još uvijek nisam skužila...
![]() A i ovi kako Kat.rea veli " balvani" mi izgledaju primamljivo...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 68697071> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |