Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 120> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i kaktus i pokloni
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože ..kakaav mužek ..posudim ga za iduće valentinovo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
divne poklone si dobila!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
wowowo,koji pokloni, nadam se da ti je to sve za ovo valentinovo,
a ne i iduća 2!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Krasni pokloni!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divna setnja LOVRO
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
A, sad, valentinovski poklon od mužeka!!!!
Znal je da hoću jedan cvetek skromne cijene s Kauflanda, al nije znal kojeg, a pošto zna da nebi imala ništ ni protiv 1000000.... cvjetića, kupil mi je sva tri da se osigura!!! ![]() ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
samo ti šetaj, onda ću i ja poslje tebe u šetnju lijepim predjelima! vidjela san tebe i lovra sa svojim prevoznim sredstvom u sjeni!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Krasne slikice šetnje uz Dravu!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ja jesam inaće luda za svime kaj je lila-lila, ali ovaj kaktus je fantastićne boje!!!!! Mislim da se nećete ljutiti kaj sam ponovila sličice, mislim da ovaj kapitalac to zaslužuje!!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Lovro, prekrasne slikice šetnjice po krasnom sunčeku!! Sada mi je žao kaj nemam male djece da ih odvedem malo na sunčeke, ali tko zna.....možda stigne unuče, pa ćemo se našetati!!! Jedva čekam da postanem baka!!!! Moja mama veli: djeca se vole kao djeca....ali unuče je unuče, posebna ljubav...je li tako forumske bakice¨¨!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepa šetnja
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ova slika je predivna! ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Prekrasne slike iz šetnje mamice i sinčića
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Šetala i ja s vama!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Hvala, drage!
Sinoć, ah, sinoć sam odlučila stavit nekoliko slikica sa šetnje od prije par dana kad nas je sunčeko grijalo, lepo, lepo, .... i ja krenula u akciju"! Mislim si .... dela bum sve pod jednu poruku, i tak ja to "obrađujem" kad mi negde oko pol jedanaest na ,možda, sedmoj sliki nestane struje.... ![]() Jooooooj, i evo me sad tu, opet na početku!!!!! ![]() Evo jednog usamljenog šarmera! Da li se posvađal s kolegama koji su tamanili kruh ispod Dravskog mosta, ili je samo na dijeti, pitanje je sad???? ![]() Visibabe, u šumi ih ima puno, no mi smo se držali ceste uz kanal! ![]() Mali zeleni jastučići! ![]() ![]() Most za pješake, šetače! Ispod njega puno labudova i "riječnih" galebova, ludih skroz na skroz! ![]() A onda su se ipak malo umirili... ili umorili?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav sa Dravskog šetališta Lovro i mama ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Prekrasan cvijet
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |