Home Made by KuŠtraVa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Korisnik | |
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ona pljoska gore je zapravo 2u1, sa jedne strane je sa roza cvjetićima, a sa druge strane sa božicnom zvijezdom.
To mi je neki dan donijela susjeda. Godinama je čuvala tu flašicu jer joj je uspomena na pokojnu majku. A flašica je bila jako stara i puna kamenca i stajala je negdje u podrumu. I kaže mi neka nešto napravim sa njom. Kako se nisam mogla odlučiti koje cvjetiće da stavim, napravim joj roza sa mašnicom za svaki dan, a sa božicnom zvijezdom za Božić.. pa neka si okreće kako želi. Ne moram reći koje je oduševljenje bilo kada sam donijela... skoro je zaplakala od sreće.. i ponosno je stavila u kuhinju na komodu :) Uživo je još ljepša.... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Strašna mi je ova nijansa poklopaca na ovim teglama-super!
Tegle su mi jednostavne, lijepe-taman, taman! Ups!-to je Ezel ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Teglice su ti super, ideja je originalna.
|
|
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasne boce.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Boca je jako dobra. Nebo se dobro stopilo sa salvetom. Dobar "nebeski" pittorico. |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ma predivno.
|
|
![]() |
|
ma nikakav pittorico... nemam taj medij za usporavanje sušenja boje... tapkala sam i eto dobro je ispalo
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
I ja često koristim tap-tap metodu pittorica
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Potpisujem Mimu35.baš mi se sviđa kako se salveta stopila s podlogom. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kuštrava, stvarno je teško reći da si početnica jer radovi su odlični
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Kuštrava, ta tehnika tap-tap se službeno zove pittoricco. Većina nas ga radi bez tog nekakvog medija.
|
|
![]() |
|
eto onda... sad znam ;)
hvala svima i meni je ta boca prekrasna.. možda najbolji uradak do sada... |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
ma ja muku mučim jer kod nas nema ništa za kupiti, pa onda gnjavim ljude okolo da mi traže kutijice, tanjure ... hehehe
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Kasnim sa dobrodošlicom,pljoskica je odlična,šteta da nisu dve,i tvoje teglice su mi posebne!dakle,dobrodošla!
|
|
![]() |
|
hvala :)
|
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
wow samo radis
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
sa medijem ili bez njega to tvoje "tapkanje"ide tebi jako dobro!samo ti tako nastavi i dalje.oduševio me onaj komplet teglica(boca)!bravo!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |