Kreativna radionica by M&M |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 36> |
Korisnik | |
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kako kome Monk baš i ne bi uživao ;)
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Idealno bi bilo preseliti se pored potoka ;)
![]() |
|
![]() |
|
Evo je zločestica ali to joj NARAVNO nije dovoljno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prošetala sam tvojim vrtom i sada jedva čekam proljeće da vidim nove slike jezerca !
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Likovi figura i tvoje cviće su jedna lipa priča,uživala sam u gledanju i čitanju
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Monny divno si prikazala tvoj vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
DA da tako to treba biti
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Jako lijepo i veselo je kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
visibabe i safrani ti se sami dijele samo ih nemoj sisati dok ne uvenu i svake godine ih je sve vise..
a ovo iz plodina-fanatsticno!! noram nadodati da su ti ovi maslacki bas slatki ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovakav je prizor u proljeće kad odemo do našeg potoka koji teče mrvicu dalje ispod kuća. . .
![]() ![]() Eto naše potočne perunike i na dva mjesta one što sam ih ja posadila ali samo su žute opstale . . . ![]() ![]() |
|
![]() |
|
PLODINE sniženje 50% (prije nekoliko dana) kad ocvjetaju sadim ih u vrt.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala maslačak, morati ću još ove godine malo u visibabe i jaglace a i šafrana moram kupiti . . . možda pokoji tulipan i zelenkada . . .
|
|
![]() |
|
Ovako je to moralo izgledati za Kyru - ništa previše da ona ima mjesta ući, brčkati se i izaći . . .
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
dok se ozeleni ovaj brijeg ce ti bit fantstican..ja sam tako kod mame brijeg popunjavala visibabama i safranima a da sad vidis ko tepih je sve...
usput uzivala sam u setnji tvojim carstvom..ovaj bazencic ti je fantastican i sve uz njega... ![]() |
|
![]() |
|
Evo sada to obako izgleda bez perunika (samo vjesnici proljeća)
NE SVIĐA MI SE - MORAM NEŠTO NADODATI ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
EH da još jedna stvar želim nabaviti BIJELE IRISE pa ako netko ima neka mi se javi ....
![]() |
|
![]() |
|
NO PROBLEMO
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo su bile moje perunike i malo irisa uz jezerce (sakupljala sam ih) strašno su se bile raširile i utušile mi dosta drugog cvijeća. Jedan dan sam se razljutila i sve ih iskrčila
![]() Sada gledam slike i prisjećam ih se i baš mi je žao što ih nema (stavila sam ih uz potok ali bile su poplave i sve ih je odnijela voda... ![]() ODLUČILA SAM DA IH OD OVOG PROLJEĆA PONOVNO POČINJEM SAKUPLJATI A ZASADITI ĆU IH NEGDJE GDJE ĆE BITI SAMO ONE I NIŠTA DRUGO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sačuvaj mi mjesto gdje leži žabac, mislim da će mi pasati
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |