Kreativna radionica by M&M |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 36> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dok se ozeleni ovaj brijeg ce ti bit fantstican..ja sam tako kod mame brijeg popunjavala visibabama i safranima a da sad vidis ko tepih je sve...
usput uzivala sam u setnji tvojim carstvom..ovaj bazencic ti je fantastican i sve uz njega... ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Ovako je to moralo izgledati za Kyru - ništa previše da ona ima mjesta ući, brčkati se i izaći . . .
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Hvala maslačak, morati ću još ove godine malo u visibabe i jaglace a i šafrana moram kupiti . . . možda pokoji tulipan i zelenkada . . .
|
|
![]() |
|
PLODINE sniženje 50% (prije nekoliko dana) kad ocvjetaju sadim ih u vrt.
![]() |
|
![]() |
|
Ovakav je prizor u proljeće kad odemo do našeg potoka koji teče mrvicu dalje ispod kuća. . .
![]() ![]() Eto naše potočne perunike i na dva mjesta one što sam ih ja posadila ali samo su žute opstale . . . ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
visibabe i safrani ti se sami dijele samo ih nemoj sisati dok ne uvenu i svake godine ih je sve vise..
a ovo iz plodina-fanatsticno!! noram nadodati da su ti ovi maslacki bas slatki ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Jako lijepo i veselo je kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
DA da tako to treba biti
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Monny divno si prikazala tvoj vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Likovi figura i tvoje cviće su jedna lipa priča,uživala sam u gledanju i čitanju
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prošetala sam tvojim vrtom i sada jedva čekam proljeće da vidim nove slike jezerca !
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Evo je zločestica ali to joj NARAVNO nije dovoljno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Idealno bi bilo preseliti se pored potoka ;)
![]() |
|
![]() |
|
kako kome Monk baš i ne bi uživao ;)
![]() |
|
![]() |
|
Ali volimo se mi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Monny, predivno jezerce i ljubimci :) jeli ovaj maleni patuljasti pinč? :) |
|
![]() |
|
Da da taj je moj cimer sa fakulteta i on je patuljasti pinč . . . zove se MONK
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nemoj mi reći da si iskrčila bez ostatka sve one, predivnih boja, perunike
![]() A pesonje su famozni. Kako se igraju ovaj mali izgleda kao igračka!
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |