Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dio mog vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dio mog vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 119>
Korisnik
Poruka
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 17:34
Hvala misti i ja ću ipak sačekati,jer minusi i dalje prijete i ko zna koliko dugo,bilo bi mi žao sjemenki jer sam neke jedva nabavilasmile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Zelenka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelenka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 17:48
Sarajka oduševile su me tvoje slike zimskog pejzaža osobito kosa na brezi a i kućno bilje je također za pohvalu! Sve pohvale suprugu za sjenicu ! :)
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 19:35
Hvala zelenka na posjeti,ali moje oduševljenje za sjenicu je splasnulo jer mi je sada taj dio pretrpan,ali smišljam gdje da je premjestimo
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 21:16
pomalo se budim iz zimskog sna (ali samo pomalo) pa virkam vrteke i kod tebe me oduševi nova sjenica Thumbs%20Up ali vidim da je TM već rasprodan LOL
šalu na stranu, sve pohval za vrijedne ruke Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 21:23
Ma kontesa ne brini još je on sposoban da radi i kod drugih,samo moram da ga pravilno rasporedim ,da bude koristan i drugima,a da bogami sačuva snagu i za mene,imam ja još ideja ne realizovanih,a bogami i drugi   M. svašta znaju raditi,moram pogledati malo po vašim vrtovima,možda meni zatrebaju kakvi radovi što ovaj moj ne zna odraditismile156smile96
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 23:21
evo da se javim ja malo svratila do tebe i obišla tvoj vrt smile177
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2011 u 19:27
hvala Fany na posjeti,ali kod mene nema još uvijek ništa novo,sve spava pod snijegomsmile65
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2011 u 19:31
joj sarajka baš mi je žao kod nas plus 5 sutra najavljuju 10 konacnosmile71
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2011 u 21:00
Evo i kod nas najavljuju otopljenje ali da će kratko trajati,već od 10.02 opet minusi,vidim da vi idete da nešto sadite ,mi još ni pomisliti ne možemo,ali barem se primićemo polako proljeću,jedva čekamsmile113
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2011 u 21:32
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

Ma kontesa ne brini još je on sposoban da radi i kod drugih,samo moram da ga pravilno rasporedim ,da bude koristan i drugima,a da bogami sačuva snagu i za mene,imam ja još ideja ne realizovanih,a bogami i drugi   M. svašta znaju raditi,moram pogledati malo po vašim vrtovima,možda meni zatrebaju kakvi radovi što ovaj moj ne zna odraditismile156smile96

jesi vražija LOLLOLLOL
valjda se jedino ja ne spremam ništa kopati ni sijati..još sam u zimskom snu, a i nemam uvjete za tako ranu sjetvu Cry
nadam se da će ti se ta snježina otopiti uskoro Wink

Zagorski bregi
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2011 u 21:48
Najavljuju lijepo vrijeme,ali kratko,nema veze,dok ne stigne proljeće ja ću smišljat nove poslove za m.m. nešto mi ga previše fale,pa da ga zabavim da se ne umisli previše i ne pomisli da je tražensmile184,a bogami i u snu se svašta sanjasmile105
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2011 u 23:42
draga moja, opreza nikad dosta smile188

Zagorski bregi
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 06:21
Dobro si ti to smislila Sarajka - smišljati nove poslove za vrijednog TM-a !! Smile do proljeća, a onda i mi i ti krenemo u prave vrtne radosti.. Do tada i ja samo sanjarim, niti što sadim niti što vadim.. Samo povremeno prošetam vrtekom. I kod mene je sada lijepo, ugodne temperature, no za tjedan dana opet minusi dolaze, tako da moram čekati da zima prođe.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 08:33
Hallo drage moje,dok vi ratujete sa "minusima"kod mene je koma od posolice koju nam je darovala bura.Jedva sam kroz prozor vidjela jasno van a da o cvijeću vani i ne govorim.Ostat će cvijetića ali žao mi je gledati ih onako "pofurene"solju i jadne.Ne predajemo se mi samo tako !!!smile65smile57
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 19:14
I treba biti oprezan,ali mašta može svašta,barem to je dozvoljeno pa i nanama i dedama
-Anaida i Mirjam hvala na posjeti,ma smišljat moram nešto,i ja obilazim cvječkice ali još ništa ne vidim šta je živo dok se biljkice ne probude
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2011 u 15:49
Thumbs%20Up 
Na vrh
v.novak View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 12
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje v.novak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 12:31
Halo , halo .Vidim da još nisi stavila slike tikvica što si mi poslala.
Pozdrav
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 13:11
hajde, hajde daj si malo truda pa nam koju slikicu pošalji!!!!
pozzzz iz Hercegovine!!!!smile78
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 13:22
Obećala slike? A gdje su?Wink
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Veljača 2011 u 16:07
Pozdrav....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 119>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.