dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 119> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala misti i ja ću ipak sačekati,jer minusi i dalje prijete i ko zna koliko dugo,bilo bi mi žao sjemenki jer sam neke jedva nabavila
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Sarajka oduševile su me tvoje slike zimskog pejzaža osobito kosa na brezi a i kućno bilje je također za pohvalu! Sve pohvale suprugu za sjenicu ! :)
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Hvala zelenka na posjeti,ali moje oduševljenje za sjenicu je splasnulo jer mi je sada taj dio pretrpan,ali smišljam gdje da je premjestimo
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pomalo se budim iz zimskog sna (ali samo pomalo) pa virkam vrteke i kod tebe me oduševi nova sjenica
![]() ![]() šalu na stranu, sve pohval za vrijedne ruke ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Ma kontesa ne brini još je on sposoban da radi i kod drugih,samo moram da ga pravilno rasporedim ,da bude koristan i drugima,a da bogami sačuva snagu i za mene,imam ja još ideja ne realizovanih,a bogami i drugi M. svašta znaju raditi,moram pogledati malo po vašim vrtovima,možda meni zatrebaju kakvi radovi što ovaj moj ne zna odraditi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
evo da se javim ja malo svratila do tebe i obišla tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
hvala Fany na posjeti,ali kod mene nema još uvijek ništa novo,sve spava pod snijegom
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
joj sarajka baš mi je žao kod nas plus 5 sutra najavljuju 10 konacno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Evo i kod nas najavljuju otopljenje ali da će kratko trajati,već od 10.02 opet minusi,vidim da vi idete da nešto sadite ,mi još ni pomisliti ne možemo,ali barem se primićemo polako proljeću,jedva čekam
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
jesi vražija ![]() ![]() ![]() valjda se jedino ja ne spremam ništa kopati ni sijati..još sam u zimskom snu, a i nemam uvjete za tako ranu sjetvu ![]() nadam se da će ti se ta snježina otopiti uskoro ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Najavljuju lijepo vrijeme,ali kratko,nema veze,dok ne stigne proljeće ja ću smišljat nove poslove za m.m. nešto mi ga previše fale,pa da ga zabavim da se ne umisli previše i ne pomisli da je tražen
![]() ![]() |
|
![]() |
|
draga moja, opreza nikad dosta
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dobro si ti to smislila Sarajka - smišljati nove poslove za vrijednog TM-a !!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Hallo drage moje,dok vi ratujete sa "minusima"kod mene je koma od posolice koju nam je darovala bura.Jedva sam kroz prozor vidjela jasno van a da o cvijeću vani i ne govorim.Ostat će cvijetića ali žao mi je gledati ih onako "pofurene"solju i jadne.Ne predajemo se mi samo tako !!!
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
I treba biti oprezan,ali mašta može svašta,barem to je dozvoljeno pa i nanama i dedama
-Anaida i Mirjam hvala na posjeti,ma smišljat moram nešto,i ja obilazim cvječkice ali još ništa ne vidim šta je živo dok se biljkice ne probude |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
v.novak ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
Halo , halo .Vidim da još nisi stavila slike tikvica što si mi poslala.
Pozdrav |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
hajde, hajde daj si malo truda pa nam koju slikicu pošalji!!!!
pozzzz iz Hercegovine!!!!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Obećala slike? A gdje su?
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |