Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 09:35
obozavam plavo
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2011 u 19:23
drage cure ispada da nas puno voli plavo a ne samo TrišaWink
sve vas puno pozdravljam danas kupila samo sjeme dragoljuba i 2 kg uree nemaju još ništa za nas cvjetoljupce doduše ja sam danas bila samo na pijaci Brodu u Obiju sigurno imaju ali su mi oni dosta skupi tamo kupim samo na akciji, sutra u selo a izgleda će biti i toplije da malo sadim i presađujem sve koji navraćaju srdačno pozdravljamsmile160

<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Veljača 2011 u 15:48
Thumbs%20Up
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 10:00
Misty, Natali gioiaa hvala sto navratiste pozdravljam vas kod mene sve

smrznuto vani kao kost...

draga baka ja se nadam da sam tek na pola puta moja sveki u 92 god. do lani bila sama jesmo joj ja i muz sve donjeli i pripremili ali ona cak i u vrtu radila, onda je od visokog tlaka nakon sto se najela svinjetin pala slomila nadlakticu, iskocilo rame mi mislili to je pocetak kraja smjestili ju u privatan smjestaj ona se oporavila i eno je ziva ali to je mm genetika, moja mama umrla od 72, a tata 82...
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2011 u 19:26
gospina trava zove se cinerarija, otok piše da joj je prezimila vani doduše na obali al kod mene nema šansesmile85
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 12:53
moon smile78
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 18:08
Nono nek si ti nama zdrava i živa dugo,dugo,i da nas obraduješ još dugo krasnim slikama,a za plavo cvijeće  samosmile227
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2011 u 21:13
cinerarija rijetko preživi, to je biljka koja se u principu nakon cvjetanja slobodno može baciti u smeće, pouzdano u kontinentalnim dijelovima,  no naša Otok je uspjela, ona je takoionako čarobnica...
pozdrav nona, ugodan vikend
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 20:17
Ovo plavetnilo me odusevilo...  pun pogodak smile64
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 09:17
Plavo cvijeće izgleda čarobno!Thumbs%20UpClap

I da samo spomenem tvoj i Kat.rein razgovor na temu 50+. Cure drage još ste mlade kao rosa, možda rosa u podneWink, ali...LOLLora i ja smo osnovale klub 70 i nešto + pa se ne "hvalimo"LOL! A idem na informatikaThumbs%20Up... Naročito Lori. Ona je majstor, ja sam još šegrt!WinkLOL
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2011 u 16:10
haj nona, očaralo me ovo tvoje plavetnilo
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 19:20
moji sivko i nero u srijedu navecer, danas sivko dise na skrge nadam se da ce ozdravit dala sam mu andol u mlijeku 
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 21:11
Cinerarija je krasna. Ja sam takvu kupila lani, na moje veliko iznenađenje ovih dana vidjela sam da ima nove listove - preživjela je zimu vani u vrtu
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 15:41
Retriver Sara i ja mislim da ce moja zavrsit u smecu ja ti najvise cvijeca u loncanicama upropsatim zaljevajuci , znam da je tako i opet ugodan vikend i tebi kod nas malo ugrijalo ali zemlja jos smrznuta pozdrav

Zelenka hvala na komplimentima da limun je onaj sto cvjeta i rodi zajedno imam ga jedno 5godina nije jako star ali dobro napreduje i rodi, prve godine nisam znala pa pokidala plodove dok su bili sitni nisam znala da oni mogu rasti i dalje ovi sad [to berem su dvije godine na njemu pozdrav
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2011 u 07:26
Ono plavo je mrak!Kako se zove?
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 19:14
hvala i ja mislim na tebe kad pogledam moju plavojku na stolusmile79
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2011 u 19:47
hvala sarajka znaš onu "nek smo živi i zdravi još godina sto" od Bajagesmile57

Na vrh
Zelenka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelenka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2011 u 21:26
Prekrasno kućno i vanjsko cvijeće a unučić med medeni taman za moju Neu ;) ! I ja sam ostala bez daha ugledavši ovu plavu cinerariju i zavidim na limunu to je limun mjesečar jel tako? Koliko je star???
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2011 u 07:06
Hvala,na preljepoj plavoj boji,mnogima,zastane dah,kada vide,plave oči,plavušu,o tako i na plavom cvijetu.Shocked
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2011 u 19:08
Pozdrav draga, mislim na tebe , čujemo se drugi tjedansmile230
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1920212223 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,609 sekundi.