enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 221> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
obozavam plavo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
drage cure ispada da nas puno voli plavo a ne samo Triša
![]() sve vas puno pozdravljam danas kupila samo sjeme dragoljuba i 2 kg uree nemaju još ništa za nas cvjetoljupce doduše ja sam danas bila samo na pijaci Brodu u Obiju sigurno imaju ali su mi oni dosta skupi tamo kupim samo na akciji, sutra u selo a izgleda će biti i toplije da malo sadim i presađujem sve koji navraćaju srdačno pozdravljam ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Misty, Natali gioiaa hvala sto navratiste pozdravljam vas kod mene sve
smrznuto vani kao kost... draga baka ja se nadam da sam tek na pola puta moja sveki u 92 god. do lani bila sama jesmo joj ja i muz sve donjeli i pripremili ali ona cak i u vrtu radila, onda je od visokog tlaka nakon sto se najela svinjetin pala slomila nadlakticu, iskocilo rame mi mislili to je pocetak kraja smjestili ju u privatan smjestaj ona se oporavila i eno je ziva ali to je mm genetika, moja mama umrla od 72, a tata 82... |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
gospina trava zove se cinerarija, otok piše da joj je prezimila vani doduše na obali al kod mene nema šanse
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moon
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Nono nek si ti nama zdrava i živa dugo,dugo,i da nas obraduješ još dugo krasnim slikama,a za plavo cvijeće samo
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Ovo plavetnilo me odusevilo... pun pogodak
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Plavo cvijeće izgleda čarobno!
![]() ![]() I da samo spomenem tvoj i Kat.rein razgovor na temu 50+. Cure drage još ste mlade kao rosa, možda rosa u podne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Cinerarija je krasna. Ja sam takvu kupila lani, na moje veliko iznenađenje ovih dana vidjela sam da ima nove listove - preživjela je zimu vani u vrtu
|
|
![]() |
|
Retriver Sara i ja mislim da ce moja zavrsit u smecu ja ti najvise cvijeca u loncanicama upropsatim zaljevajuci , znam da je tako i opet ugodan vikend i tebi kod nas malo ugrijalo ali zemlja jos smrznuta pozdrav
Zelenka hvala na komplimentima da limun je onaj sto cvjeta i rodi zajedno imam ga jedno 5godina nije jako star ali dobro napreduje i rodi, prve godine nisam znala pa pokidala plodove dok su bili sitni nisam znala da oni mogu rasti i dalje ovi sad [to berem su dvije godine na njemu pozdrav |
|
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Ono plavo je mrak!Kako se zove?
|
|
![]() |
|
hvala i ja mislim na tebe kad pogledam moju plavojku na stolu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala sarajka znaš onu "nek smo živi i zdravi još godina sto" od Bajage
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Prekrasno kućno i vanjsko cvijeće a unučić med medeni taman za moju Neu ;) ! I ja sam ostala bez daha ugledavši ovu plavu cinerariju i zavidim na limunu to je limun mjesečar jel tako? Koliko je star???
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Hvala,na preljepoj plavoj boji,mnogima,zastane dah,kada vide,plave oči,plavušu,o tako i na plavom cvijetu.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pozdrav draga, mislim na tebe , čujemo se drugi tjedan
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |