Bi-Biljana i salvete |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 29> |
Korisnik | |
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasna teglica |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasno Bi-BI
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
Aleksandra, kako je dobro vidjeti te opet
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
aleksandra m ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 45 |
evo i mene opet, sad sa kao novim imenom.Biljo...radovi su prelepi, ali GRANDE kutija je pre, pre divna.Pozzzz
|
|
![]() |
|
drage moje hvala vam na posjeti i lijepim komentarima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
preljepi radovi
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Kutija s makovima je stvarno mrak. Koji si bitumen kupila? Ja nikako da ga nabavim i isprobam.
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Sviđa mi se ona grande kutija s makovima, kao i ova
staklena teglica za svašta nešto-lip mi je motiv na njoj i ovo kako si ga uokvirila, ne znam s čim...al lipo, jednostavno! ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Kutija s makovima presavršena.Sanjam da i ja jednog dana uspijem napraviti nešto tako savršeno lijepo.
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
kutija sa makovima me skroz o0borila
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Stvarno ne znam što mi je ljepše, ali kutija s makovima nosi prvo mjesto,
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
curke, hvala na komentarima
![]() mima, mislim da je kvaka u blicu koji bljeska na bijelu površinu. ali opet mi je čudno jer je i na kraćim stranicama rižin papir pa se na fotkama ne ističe tako jako kao na fotki na kojoj je zadnja strana kutije. u stvarnosti čak ni ja nisam uspjevala skužiti gdje prestaje papir.
ivna - sva sreća da sam nedavno kupila drvofix pa ne moram brinuti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Može se reči da je super, krasno si to izvela.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Baš dobro skomponirani motivi. Fora je da su glavni motivi na kutiji dolje i bočno a ne odozgor. Glede fotoaparata, da, on često istakne mane koje nismo ni vidjeli dok nismo poslikali rad. Ja nekad još dorađujem nakon što poslikam i vidim kako to izgleda uvećano na ekranu.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |