Moje orhideje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
fahira koper ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2011 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala na posjeti. to su mi od prošle a možda i pretprošle godine. Taj što cvijeta u saksiji sa maslinom je vani i tako i prezimi slikaču jedne prilike pa da vidite kako se tako mali bori za život. To sam stavila da vidite šta imam a imam toga još dosta ali ču sad staviti od moji komšija da vidite oni imaju malo oko kuče zemlje pa mogu tome se ja divim svake godine to je bogonvilija i mimoza. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
fahira koper ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2011 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 60 |
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
To je bugenvilea?Čarobna je.
![]() |
|
![]() |
|
moj mali kaktusu to je mimoza. Ove godine čim procvijeta slikaču je a to če biti uskoro
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Čarobno susjedstvo.. I mimoza i bugica su krasne.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
a gdje meni naranđasti kaktus
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Fahira drago mi je da sam pogodila za gljivu, a drago mi je i to da je imaš u kući. To je jako ljekovita gljiva i njeni pripravci lječe mnoge bolesti. Jako je lijepa i neobična na izgled pa i ja jednu imam onako za pokazati.Ja je znam naći u prirodi, jer raste na panjevima hrasta.
Što se tiče Vrta kaktusa hvala na pozivu. Mi smo se dogovarale večeras na kavi da ćemo svakako doći u posjet kaktusima. Obavjestiti ćemo te na vrijeme da popijemo kavicu i da nas odvedeš u Vrt kaktusa...
Moram još napisati da i ti imaš prekrasnih kaktusa i sukulenata....
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Baš sam uživala u šetnji tvojim vrtom i kućom!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej draga predivne slike u susjedstvu. Nije dosta što i sama imaš čarobno cvijeće, već imaš i cvjetno susjedstvo, baš super. Rado ćemo gledat to cvjetno carstvo kako iz zime ulazi u proljeće.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo cvijeće imaš, a i okolina kod tebe za uživanje
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
predivne slike si nam pokazala draga moja nezna se koja je ljepša hvala što si tu ljepotu podjelila sa nama
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imaš prekrasno susjedstvo. I to vrijedi zlata.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Morala sam još jednom doći vidjeti mimozu, a dobila sam jučer na riječkoj kavi sadnicu - možda bude sreće.....
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Pozdrav za sve vas od Sarajke, Fahira je vikend sa društvom u Crikvenici,dolazi u ponedeljak i javiče se ona,naravno očekujemo i slikice iz te posjete
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Jagodi, Misty-da, Triši, Meri,5510, Fani 54, Baki i svim ostalim ljubiteljima cviječa na posjeti. Drago mi je da vam se svidjaju moje slike, trudiču se da i u buduče vas obradujem lijepim slikama.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ove slike su predivne fahira
![]() |
|
![]() |
|
Hvala gioiaa na posjeti, biće još prelijepih slika sa moje tarase i mojih putovanja. |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |