hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 124> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma biće on ponovno onaj pravi
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
evo mene poslije dužeg vremena na mojoj temi. prošle nedjelje sam imala problema sa hugom ,naime imao je saobraćajni udes udarila ga kola ispred stana, e baš sam se bila nasikirala ,trka sa posla kući pa u tuzlu u veterinarsku kliniku da vidimo što je ali dobro je prošao osim pet šavova i neih podliva na koži nema večih problema ali de ti mene urazumi kad je to bilo samo što nisam crkla od žalosti . eto sd se odmara i oporavlja evo kako
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
brz oporovak Hugu znam kako ti je bilo moj Sivko bio bolestan sad je ok
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
hvala nona biće on dobro nadam se samo neka je preživio, ima svu pažnju i brigu , ali zato kada ujutru dođe da me probudi ja sam presretna.
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
joj kak je slatki
![]() a cvijece ti je super,kao i slike parka... |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
dragi moji formasi evo mene u austriji provodim se i obilazim vrne centre naravno gdje god zavirim nesto i upadne ui korpu pripremam se za novu sezonu samo kako cu preko crte neznam, uglavnom slike slijede kada se vratim doma pozdrav vama svima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
jedva čekam
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Čekamo sadržaj korpe!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
bome se ti lijepo šećeš po eu, a Hugo.....
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
ma ja jedva docekala da ukinu vize pa put pod noge a hugu cuva gazda nece oni samnom a meni i dobro doslo ali se opet svako vece i cujemo i vidimo, ma i pozelila sam ga, hvala van na posjeti drage moje bice slika dok se vratim
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
I mene zanima što je sve upalo u korpu..... ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mašem ti i ja , naravno da mi zanimaju noviteti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
i mene i mene,ponesi malo više ,znaš da ima nas koji jedva čekamo novo cvijeće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dragi Hugo - nemoj nam bolovati dugo već se oporavi čim prije tako da i našu Fany tvoje sretno lice ugrije!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hvala vam svima na posjeti i lijepim zeljama, slike ce biti kada se vratim evo bas sam se vratila iz ceske snajka me vodila u soping pusa za vas drage moje
draga anaida hugo je prebolio ali sada tuguje za mnom do cetvrtka ali neka neka me malo i pozeli ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Fanny54 zao mi zbog Huga,saljem mu veliki
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Fany žao mi je zbog Huge.Fala Bogu da je preživio.Nažalost moja dva cuke nisu preživjela udes pa od tada i nemam psa.Vežem se puno za njih znaš i sama kako je to.Želim da se lijepo provedeš u Austriji i puno slika da nam postaviš.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijep provod ti želim
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |