Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 76> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svratila sam malo u tvoj vrtić, ali nemogu otići a da te nešto ne pitam: ona famozna "ulica kaktusa" i ovih -10, ti kaktusi podnose takvu temperaturu? Znam da ima kaktusa koji podnose kratkotrajno zahlađenje, -1 , ajde još možda, ali -10? Koliko godina su stari ti kaktusi?
Vjerujem da si se lijepo našetala, ponekad ni hladnoća ne smeta ako nam društvo radi sunčeko, i kod mene je prekrasan sunčan dan, ali hladan....koja simbolika!! Pozdravčić ti ostavljam |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Mari, Lovro, Gospina trava, Antonija,Anaid, Gio, Kaktusiću i Vilmač Hvala na posjeti i lijepim riječima.
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
dugo te nije bilo i sad nas darivaš krasnim slikama! hvala ti!
vrijedilo je čekati!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
E da je meni ovakva ulica kaktusa
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I jasmin, i šafrani, i japanska dunjarica, pa visibabe, jaglaci - sve su nam to vjesnici proljeća i jako, jako nas vesele!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i u tebe stiže proljeće, ulica kaktusa je
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
jaglaci i visibabe, jasmin, pravi proljetni ugođaj
![]() ali ulica kaktusa je baš za divljenje ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Drage moje Baka, Alisa, Fani, Fee, Fahira, Sarajka i Ivna hvala vam što ste posjetile moj vrt i zajedno samnom bile svijedoci njegova buđenja
![]() |
|
![]() |
|
Danas mam više od sata šetala po vrtu i razgledala biljke. Dan je prekrasan, sunce sija i mnoge biljke se polako bude iz zimskog mirovanja. Očekivala sam da će stanje u vrtu biti mnogo gore nakon onih silnih minusa ( i do -10), ali na sreću osim par biljčica koje je led dibro spržio,nisam primjetila znatnije štete.
Ukrasni grmovi izbacuju svoje cvijetne pupoljke, lukovice su već odavno izvirile ispod debelog sloja lišća, a neke će za par dana cvijetati. |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Tikvić, lijepo mi je ovih dana kad smo mu na kontinetnu u "debelim" minusima ući u vrtove koji se polako bude iz zimskog sna i gdje ne vidim snijeg
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() |
|
![]() |
|
fahira koper ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2011 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 60 |
Šta da kažem., divno predivno. Pravi botanički vrt. Hvala na predivnim slikama., vidi se uradjeno sa puno ljubavi. ![]() veliki pozdrav iz Kopra
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga Tikvic , visibabe kao da zele reci :
proljece je , proljece , lasta s juga dolijece ......... na zalost , malo jos moramo pricekati ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() Uploaded with ImageShack.us je kod tebe draga tikvić tek ulica kaktusa fenomenalno u odnosu na moj snijegom pokriveni vrt. ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Tikvic,kod tebe se osjeti miris proljeća već!Visibabe mirišu do mene!
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bome se tvoj vrt već lijepo budi....
|
![]() |
|
Draga Free sretna sam što moje-tvoje biljke lijepo napreduju, kako i nebi kad su po cijele dane okružene ljubavi i pažnjom. I ja se nadam da će mi par neka perunika ove godine procvijetati, a ako i ne naredne sigurno hoće.
![]() Za Miru K., Fani i Vilmač nekoliko slikica mog još uspavanog vrta: visibabe, ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us jaglac koji još od studenog neumorno cvijeta, ![]() Uploaded with ImageShack.us zimski jasmin je otvorio svoje prve cvijetiće, ![]() Uploaded with ImageShack.us divlji šafran, ![]() Uploaded with ImageShack.us paprat, ![]() Uploaded with ImageShack.us japanska dunjarica , ![]() Uploaded with ImageShack.us i za kraj jeda mali dio "ulice kaktusa"iz mog susjedstva ( ja sam je tako nazvala jer kaktusi rastu jednom stranom ulice - 30 m ) ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |