Dubrovačka regija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Korisnik | |
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
.....malo slika i po grubom vremenu....
.....Uvala Lapad...
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...pogled sa Velike Petke prema pučini...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš u dobre slike, ko da imaju plavi filter.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
...Župa Dubrovačka...pogled preko Čibače - trgovačko-servisna zona, a u daljini je Župski zaljev...
![]() |
|
![]() |
|
....put prema Brgatu...
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Manči, jednom je na tv-u bila rijeka Ombla, koja me oduševila. Je li ti to uz put, pa dam malo podariš i tih ljepota. Čujem da će se sada na njoj graditi...
|
|
![]() |
|
....da Proljece, Ombla izvire i ubrzo ulazi u more, najkraca rijeka u Hr, ponornica, dolazi iz Hercegovine...taj dio se zove Rijeka dubrovacka ili skraceno Rijeka...u sastavu je Dubrovnika, sire gledano....
...imam par slika ali treba naci...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Da,da, rekli su da je najkraća rijeka u Hr, ali me iznenadila njena snaga!!! Znači to je u Rijeci Dubrovačkoj???
Ako nađeš koju slikicu stavi nam da se još malo divimo...
|
|
![]() |
|
...upravo cvjetaju palme....fascinirana sam granama-pupovima koji su se pripremili...
![]() ....pogled sa Boninova prema hotelu Libertas-Rixos....
![]() ![]() .....na stijeni povise mora rascvjetala....
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
D I V N O !!!
![]() |
|
![]() |
|
Manči, slike su prekrasne!!!
Hoćemo još.
|
|
![]() |
|
...upravo prebacivam...jucer slikala...
...na mulu...
![]() ...na mulu u Portu...
![]() ....tvrdjava sv Ivan i Porpoela iza ....
![]() |
|
![]() |
|
...pogled iz Porta na Lazarete i hotel Excelsior......u prednjem planu su Kase sa barkama i jedrlicama, dio starog lukobrana...
![]() ...barke u Portu, pogled na Ploce i istocni ulaz u Grad.......
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
....adio, vidimo se uskoro...
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
brodice, more, stari grad, ponosan, šta će mi Azurna obala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |