vilmač |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 49> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepe mačuhice, krasna ruža, a ona slika neba je prekrasna!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Divna ruža Vilmač.
Bojim se da je msalo rano za sijanje, čini se da je zima tek počela, ali nikad se ne zna. |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
ruža je prelijepa to ti kažem iz iskustva imam je od prošle godine samo neće biti kao na slici uvjek cvijet bude nešto svjetliji, i cvjeta baš sve do jeseni, kod mene joj je bila prva godina a cvjetala je non stom.evo slike kod mene
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepu si ružicu kupila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opa već siješ......., ja nikad prije marta, sve nekako mislim ako je meni zima valjda je i biljkama
![]() Dobar ti je "ulov", bit će to krasna ruža u tvom vrtu.....!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ja ne znam što je ovo, kud god krenem u kupovinu cvijeće mi "zaluta" u košaru! pretpostavljam da se vama to nikada ne događa!
![]() ![]() ![]() neki dan otišla kupiti SAMO humus za presaditi cvijeće i nisam mogla odoliti ovoj ljepotici:
(mislim da bi najbolje bilo od sada da se krećem isključivo po buticima)
![]() ![]() ![]() i ne samo to! zalutalo je tu još nekoliko vrsta raznih sjemena!
..tako da je sinoć pala sjetva! posijala sam ta i još neka koje sam dobila pa ćemo vidjeti!
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Vilmač, krasne slike neba, mačuhice su ti isto lijepe a novi ljubimac baš sladak.
Ti si kao i ja i meni slučajno noge krenu u vrtni dio svakog centra a biljčice mi u kolica same padaju...
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Maćuhice najavile proljeće i kod tebe
![]() Neka više završi ta zima
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Vidim ja draga da si ti prava umjetnica ,slike prekrasne,novitet isto,a kutak sa panjem
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Maćuhice su divne, a slike neba odlične.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo si slikala nebo, zanimljive slike.
Maćuhice ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Ponovila bih sve što je rekla Misty
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sve sam sigurnija da su maćuhice odličan izbor za kontinentalne vrtove, a kutak s panjem je prekrasan!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
kao slućajno zalutala na odjel sa cvijećem jelda nemoj ti meni znam ja te štosove i meni se dogode sve ćešće kako ide proljeće, ali neka neka si se ti nama ponovila bodljikavac je
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
maćuhicama ne treba puno da budu lijepe i rascvijetane!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za macuhice,kaktus i sve ostale slicice
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pa ja moram pohvaliti bodljikavca,a i maćuhice ti se lijepo drže.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |