Moje orhideje |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Već vidim svašta lijepog na proljeće i ljeto kod tebe!
![]() Šteta za bugenviliju. Ja sam svoju zamotala, ali bojim se... kad odmotam....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
fahira koper ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2011 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 60 |
Hvala vam na dobrodošlicu. Puno pozdrava iz hladnog Kopra. ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Seko Sarajkina dobro došla k nama!
|
|
![]() |
|
fahira koper ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2011 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 60 |
Hvala na posjeti. običi ču i ja vaš vrt samo da malo sredim i uhvatim vremena. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
dobrodosla Fahira, pozdravljam te iz hladna Slavonije, lijepe biljke imas
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
S radošću zavirim i u tvoj vrtić-dom-terasu..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
KUPIČU JA SEKA RUNOLISTA PA DONIJETI U MAJU
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Ako moj preživi zimu svakako draga moja prijateljice Tikvić od srca ću odvojiti dio runolista za tebe
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Dobro došla Fahira!
Imaš prekrasno cvijeće,a najviše me oduševio runolist. |
|
![]() |
|
Hvala puno na dobrodošlici, drago mi je da vam se svidja moje cvijeće a posebno runolist. Donijela sam i sestri prošle godine pa vidječemo kako če uspjevati u Sarajevu.
|
|
![]() |
|
ovo vam malo šaljem za dobro veče i da mislimo da če uskoro prolječe. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Dobro došla Fahira!
Imaš prekrasno cvujeće, a posebno me oduševio runolist. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Dobro došla !
Čestitam , nova si i već slikice ![]() ![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasan runolist!
|
|
![]() |
|
e da ste bliže dala bi svina kad ih porežem. u maju ču vjerovatno donijeti pa če biti kod sestre ako kome treba
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |