Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 370> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Zar se može sumnjati da Lantana nema i sobno cvijeće?Sviđaju mi se posude za cvijeće.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
e da se i ja ugrijem napokon,zaista divno i vani i u kući,ali vanjsko me zaista ugrijalo kao da sunce blješti
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vidim da su već svi pohvalili kućno cvijeće i tegle
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Maloprije sam bila kod tebe, a ono već neki noviteti, ma predivno, svaka čast.
Šalji malo sunca u Rijeku.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
draga Lantana, zaista imaš krasnog sobnog bilja, a i ja bih spomenula divne tegle
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
wow, ne znam jeli ti veća kolekcija unutra ili vani!??????
prekrasne su ti ove biljčice!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za sobno i naravno divne posude
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Brrr, tu kod nas zima pa se svi dođemo k tebi ugrijat i nauživat boja, kod nas samo neka bijelo-siva kombinacija, a kod tebe... nema što nema
Oooo, pa ti i u kući imaš zelenjave, ne samo vani! Ona aloja, kako je Katica primjetila, je ogromna. Ponosno izjavljujem da i moja/tvoja kod mene super napreduje. Sad je u kući, naravno, al cijelo ljeto je bila u kamenjaru i rekla mi je da joj je baš super tamo. Ni ja onu "žutu" nisam unosila, nadam se da će preživjet, a ako neće... bit će malo greb-greb. Pozdravi puno gospodina Lantana (vidjela sam ga nedavno na kvizu) i šaljem vam veeeeliku pusu! |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
imaš lijepe sobne biljke u maštovitim vazama!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kolekcija za svaku pohvalu, lijepo cvijeće u lijepim teglama
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
U čemu je sanseverija - što je to crvenkasto? ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Dobro je primijetila hoya, lončanice još više uljepšavaju ovu prelijepu kolekciju sobnog cvijeća!
ovaj kaktus je baš prelijep!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Cvijeće je lijepo, ali njihove posude su svaka na svoj način zanimljive, simpatične! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kate snimala sam već ovu aloe, ali je toliko narsla da dam je pola pokidala jer bi prekrila pola kamenjara, nešto sam posadila od toga po padini, a drugo podjelila. Gdje god sam otkinila grnu (svaka je težila 5 kg) već raste na desetke mladih. Doći ću ja opet u KT pa ćemo se vidjeti. Niho draga glavno da se nisi smrzla i da si opet tu! ![]() Tikvić lijepo te vidjeti, ni ja nemam baš uvijek puno vremena za forum, ali uvijek je lijpo malo prošetati i vidjeti novitete! Mari da je imati zlata koliko je ova žuta teška bili bi miljunaši ![]() Sara, Misty, Nataly, Flaramye, Mali kaktus, Gio, Fany hvala vam svima, neka i vama što prije dođe proljeće. Rekli su mi da nikad nisam slikala sobno cvijeće i da ga vjerojatno nemam, a eto nikad mi nije palo na pamet da stavim slike sobnog cvijeća ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 103104105106107 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |