Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 195196197198199 243>
Korisnik
Poruka
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 19:10
Ni kod mene nema straha od kaktusa, i ja baratam klještima, a kad presađujem velike onda ih omotam tepihom Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 23:23
Imenjakinjo, i mene si zarazila ! Moj kuhinjski prozor se pretvorio u dom kaktusa i sukuleneta, sve ostalo je iseljeno LOL.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 00:31
Trisa , i sukulenti i kaktusi su ti super !  smile55
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 23:28
Triša, znam da ih voliš i zaista su ti predivni ali ja ih baš i nisam ljubitelj. Volim ih vidjeti kod tebe, uvjek imaš nešto novo i cijele zime cvijet koji nije zahtjevan.
smile141
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 23:56
smile141  i pazi    smile183
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 11:46
Cure, hvala što se tu, vidim niste se nabole na moje kaktuse, ali drago mi je što su se neki već "navukli", pa razmišljaju o nabavci. Bravo, kaktusi, sukulenti su baš nekako posebni, pa zašto ih ne voljeti!
Crko mi fotić, no bit će još nekih slikica, makar s mobitelom.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 12:10
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

He-he, morat ćeš na neki drugi forum, ovdje ti je na žalost totalno sužen izbor!

ne,ne,tamo mogu da naletim na pogresnog

a sto se tice ovih tvojih   ,predivbi su
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 12:10
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Cure, hvala što se tu, vidim niste se nabole na moje kaktuse, ali drago mi je što su se neki već "navukli", pa razmišljaju o nabavci. Bravo, kaktusi, sukulenti su baš nekako posebni, pa zašto ih ne voljeti!
Crko mi fotić, no bit će još nekih slikica, makar s mobitelom.

SmileDošla sam na ovaj forum i "navukla" se na tu lipotu,a tvoji su između onih naj.....ClapClapClapClapClap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 12:45
Cure kaktusi su, ok, a sukulenti oni bez bodlja su još zanimljiviji,, pa zašto ih nebi razmjenjivali. Mi to u Rijeci stalno radimo.
Imam ih puno od Korijenka, od Otok, a kako svi znaju da ih volim, gdje god se pojavim čeka me kaktus, baš sam sretnica!smile183
RIJEKA

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 12:59
za sretnicu
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 22:17
Smrzlo mi s e dosta kaktusaaaaaaaasmile204
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 22:29
"krepat, ma ne molat"...de mi prevedi ovaj svoj Njemački smile52
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 22:57
 smile141za predivne kaktuse i sukulente! 
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 08:48
Tri nova sukulenta su stigla na moj prozor ! Smile
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 08:52
smile99
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 08:58
Joj, draga, nisam kod tebe bilaaaa.... Sve me sram reć koliko!
Ma ne hodam više ni po svom dvorištu, di bi po tuđima!
Sad sam već toliko u zaostatku da ni ne pokušavam nadoknadit!
Kaktusići i sukulenti su ti prekrasni, kao što su već svi primjetili.
Imaš veliku pusu od mene!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 09:27
Gio, dođi ti u naše krajeve, pa poklonit ćemo ti neke bodljikavce, a možda i nekog Primorcasmile96

Niho obnavljat ćemo kaktuse zajedničkim snagama, a što se tiče
"krepat ma ne molat" , stara je to primorska izreka, a znači "umrijet, ali ne pustit", znači veselit se, smijat se, skakat dok ne crkneš.

Tikvić - hvala ti, dođi opet.

Anastazija, sve Sanje na ovom forumu vole kaktusiće

Toni, kako ti stojiš s kaktusima, da ti pošaljemo kojeg bodljikavca, ne da se nabodeš, već da uživaš?!

Bigice, pa ti si "moja rječanka", znam da si tu negdje, ne moraš biti baš u mom dvorištu, znam da smo ti mi u djeliću srca uvijek.

RIJEKA

Na vrh
ovcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 543
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ovcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 12:16
Nisam baš pretjerani ljubitelj pikavaca, ali kaktusi su predivni
Život je more...
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 12:31
draga Trisa,imam jaku zelju da svratim u vase krajeve,a ako naidje Primorac nemam nista protiv
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2011 u 12:39
Draga Triša, imaš divne sukulente i kaktuse!
S njima je najlakše, samo što je kod mene problem zimi-nemam ih kuda staviti osim u podrum, a tamo jadni samo preživljavaju. Zbog toga ih i nemam osim onih mojih kapitalaca.

smile79
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 195196197198199 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,657 sekundi.