Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 48> |
Korisnik | |
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dorina 1904, baš smo se uskladile i ja sam tebi jučer poslala kovertu!
Hvala!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga Goce, hvala ti na prekranoj pošiljci!
![]() |
|
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
Julija D puno hvala na salvetama!!!
|
|
![]() |
|
goce1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 37 |
Kika24, molim te isprazni pretinac ne možeš primiti poruke, kada ti napišem poruku javi mi da je pretinac pun! Ispričavam se zbog upada!
|
|
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
potpisujem
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Dorina hvala na salvetama, stigle su.
|
|
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Jedva čekam da vidim što ćete napraviti s kokotima , jer ja doista nisam znala što bih s njima.Te salvete mi kupio muž , a ja ne znam što bih s njima pa sam ih dala u razmjenu, a vidim da se vama tetama salvetama baš sviđaju.Puno vas me traži baš tu salvetu.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kaj ti misliš da mi nebumo našli gdje je strapti. Moraš se puno toga naučiti.
|
|
![]() |
|
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Ja uopće ne sumnjam da ćete ju vi pametno upotrijebiti zato i jedva čekam da vidim radove kako bih naučila nešto novo.
|
|
![]() |
|
Julija D ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Hmm....pisanice...
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
kika24 hvala na preslatkoj salvetici.OČISTI INBOX!
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Julija D stigle salvete. Hvala.
|
|
![]() |
|
goce1 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 37 |
Nema na čemu i ja sam bila sretna kao malo dijete kada je tvoja stigla! ![]() |
|
![]() |
|
pepa ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 19 |
Draga Tatjana!
Nadam se da sam sada na pravom mjestu.Još se ne snalazim u svemu ovome pa ne znam gdje se što objavljuje.I ja imam puno salveta za razmjenu a trenutačno mi trebaju suncokreti za ormare u kćerkinoj sobi.Javiti ću se sa slikama ovih dana.Pozdrav, Josipa |
|
![]() |
|
Bravo Pepa jedva sam ti napisala poruku i već si se snapšla. Samo slike idu na drugu stranu.
|
|
![]() |
|
kika24 - stigle salvete , puno hvala , super su
![]() |
|
![]() |
|
kika24 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 26 |
inbox prazan :-))
|
|
![]() |
|
kika24 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 26 |
dorina1904 stigle salvete...hvala prekrasne su [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" />
molim one koje su mi slale poruke neka pošalju ponovno :) |
|
![]() |
|
maluma ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 10 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
Dorina 1904,HVALA,HVALA,HVALA na ljubaznosti i susretljivosti.
Salvete su preslatke.Još se samo nadam da će moje ručice nešto dobro proizvest iz njih ![]() |
|
![]() |
|
Goce i Kuštrava imam virozu i malo kasnim sa slanjem.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |