Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 49> |
Korisnik | |
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivna se orhideja usrecila i dobila novog vlasnika!!!!! Bravo!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
evo sam se ponovila još malo
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dobro, hej nije to baš tako strašno, no svaki put kad sam prošla uz nju, sam to primjetila, pa mi je ostalo u neugodnom sjećanju, ali mislim da njeni listovi zanemaruju taj miris i baš je lijepa - krasna.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Ja sam to pročitala ali zaista nije bitno - ili ju pomaknem ili ih odrežem. I tako su me listovi privukli tako da je zaista svejedno. |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
stvarno ne znam da tako loše miriš. Nisam nikada osjetio nekakav smrad.
Da sam cvijet nije tako ugledan koliko sami list biljke to da ali miris....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Gynura je vrlo zgodna biljčica, imala sam je, ali žuti cvjetovi tako ružn mirišu, da sam je stavila van, ne na sunčano, ali na dobro osvjetljeno mjesto i bila mi je prekrasna. Na žalost nakon nekog vremena mi je otišla.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Ma ja mislila da je to u grijanom dijelu kuće - ovo je OK.
A sad da se i ja pohvalim Poklon od Admina ![]() Hvala, hvala, hvala...... |
|
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Gore su da imaju i malo sunca ali to je hodnik koji se ne grije i rupicama (ventilacijom) je spojen sa vani. Tu su mi inače i trube. Jel to OK ili da ih stavim u garažu ( ali onda nema svjetla) ? |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Samo Hele pazi da im ne bude pretoplo ipak su cijelu zimu bile vani....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
![]() |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Prekrasna je ona bromelia
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
sa cvijećem nikada ne mogu promašiti
![]() |
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
prekrasno cvijeće alkemičar, a prijatelji znaju šta da ti poklone, super!
|
|
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Alki, predivni pokloni!
I kod mene isto, cvijet je uvijek pravi poklon, a i pojednostavi stvar onim koji poklanjaju!!! Zar ne? |
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Da prekrasni pokloni... Ma netreba puno razmišljat za odabrat poklon, neki cvjet i ja zadovoljna...
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Pa vidiš kako je to lijepo kad ljudi znaju što volimo....
Prekrasni pokloni.... |
|
![]() |
|
Stvarno super. Lijepi darovi - očito kod nas čovik ne mora puno mozgat što da nam pokloni , a da bude dobrodošlo. ![]() |
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
Codiaeum petra, Nolina i Singonij do sada nisam imala
a Bromeliu sam imala ali nisam znala ni kako se zove ni kako se održava pa mi je propala prije 2 godine tako da se nadam da ću sada imati više uspjeha s njom
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |