Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lovrina okolina
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lovrina okolina

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 120>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2011 u 12:14
nije mu valjda u podrumu mračno!!!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 09:05
pokloni za 10smile79
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 23:59
Lovro, božičnjak je malo zakasnio kao i moj ali za takvo veselje nije nikada kasno. Kako ti je hoya?
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 05:52
Bio je pravi užitak gledati i čitati pouke za mudriji život!
A orhidejama se sigurno veseliš, kao i mi uostalom LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 09:13
Mudre izreke,kad bi ih se pridržavali bili bi sretnijiThumbs%20UpPredivne su ti orhidejesmile64,a u takvom izdanju imam i ja božićni kaktus i nije mi dugo cvitao,a i sada hoće-nećeSmile
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 21:52
Evo me, drage moje!
Sva sreća, svega ima(m), i lijepog cvijeća, i malo manjeg lijepog(al oporavit će se u proljeće), i lijepih poruka s kojim bi trebali živjeti iz dana u dan, a najveća je sreća čovjeku imati osobu koja ga razumije.
Mislim na vas, i na naša iskrena divljenja našim cvjetićima, radovima, ljubimcima....
Hvala vam na tome!

MirinaK hoja lijepo napreduje!
Imala je jedan "bolestan"listić, njega sam otkinula!
Možda jednom velim kaj je s njim bilo!Wacko

A ovo je famozni kaktus!
Donesla sam ga s podruma na stubište, gdje je puuuuuuuunooo svjetla i toplije neg u podrumu, ali on ne žuri!
Cvjetić se još uvijek nije otvoril, a ja ga tak s nestrpljenjem očekujem!
Malo se je "popunil", a kak zgleda, još se bum načekala!

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 23:36
ovaj veliki kaktus Epiphyllum bit će prepun cvjetova na proljeće, vidi se da su posvuda nabubrili cvjetni pupovismile183
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 23:48
smile106Kako tvoje cvijeće uživa!!!!!

A sa njime skupa i ti cvateš!!!!   Pusa malom Lovri, dobro, ne plači evo i tebi  tri smile79!!! 
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2011 u 19:01
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2011 u 21:48
ovaj kaktus je pravi kapitalac!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 11:30
Kao što kaže Antonija tvoj kaktus je pravi kapitalacThumbs%20Up
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 11:35
smile64
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2011 u 15:45
Hoyu si smjesti na neki prozor, da vidiš onda dok "poludi", a kaktus ti je zbilja impozantan ja tako velikog još nisam vidjela. Jedva čekam dok staviš fotku kad će procvijetati.
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 21:36
Veselje i za mene i za tebe dragaWink
Što je bilo sa njim? Zanima me..

Moj je od zime došao na pola i valjda će cvjetati ove godine. Opet sam stavila da pusti korjenje pa ćemo vidjeti.
Baš je lijepo napredovala i narasla!

Pitaj, ako imam što za tebe opet ti šaljem Wink
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2011 u 22:04
Lovro, lijepi kaktus, hoya, pokloni....

smile75
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2011 u 22:12
Evo, načekala se ja ovog cvjetka!
juuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Jedan je, ali meni vrijedan!!!!

Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2011 u 22:31
Pravo veselje za ovo doba godine smile64
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2011 u 22:40
Dobro je Anči rekla-pravo veselje za ovo doba godine,prekrasan veliki cvijetClap
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2011 u 22:42
ko čeka taj i dočeka,  savršen ti je!

Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2011 u 22:54
smile227
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 120>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.