OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 257258259260261 374> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Divno , predivno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
I nas si razveselila ovim lijepim rascvjetanim slikama....
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Ona poligala (recimo da sam ju dobro napisala) je krasna i mogu zamisliti kako ti uljepšava ovaj zimski ugođaj u vrtu.
A ružice....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivna mi je Polygala
![]() Još ti i sada cvjeta !!!!!!!!!!!!!
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Predivne su ti ruže otok! |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Moram se još jednom osvrnuti na ove tvoje biljke.
![]() ![]() Gledam kroz prozor - vidim mećavu, gledam u tvoje slike - predivno racvjetano cvijeće! Posebno izdvjam za mene nepoznatu biljku polygalu. Krasno! |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipo je viditi ove boje ,polygala je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nastavljam borbu sa zimom i sivilom
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Samo napred,navijamo za tvoju pobjedu
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ide ti to jako dobro, ta borba sa sivilom.
Kako samo lijepo posložiš boje i tonove!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
mislim da si sa svojim rascvijetanim cvijećem dobila bitku! meni je ovaj tmurni i kišni dan dobrano uljepšan!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
E, to je lijepo - kad kod naše Otok sve pršti od boja!! Odlično ti ide dozivanje proljeća, ja te svakako jako, jako podržavam u tome!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Kod tebe i Lantane uvjek ima rascvjetalog cvijeća, u svako doba godine. Obožavam zagviriti, ponekad ne stignem ostaviti trag, ne zamjeri.
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Da, da, da, i ja dok sam virila čujem korake, još netko ide viriti, i tako zaključim da je noću forum pun voajera!!!! Eto, bar jednom da voajeri ispadnu pozitivni!!!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Koje lijepe ružice
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ovu ljepoticu sačuvaj za mene
![]() ![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
OTOK nemoj da se zalis na sivilo,kod tebe bar nesto cvjeta,uzivaj u tome
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivna je tvoja borba sa zimom i sivilom
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jučer je moj zid imao bliski susret sa nekim kamionom, što je najbolje našla sam ceduljicu - čovjek lijepo piše što se je dogodilo i obećao da će doći popraviti
![]() Gore na zidu su tri tegle, u jednoj od njih je šarenolisna pelargonija, zaboravila sam na nju, a tu baš puše bura. Ipak, dosta se dobro drži ![]() Taj donji dio vrta je okrenut prema buri, pa tu ništa u ovo doba ne cvate, osim ove ruže , za Božić me je obradovala pupoljkom, a evo je još uvijek traje ![]() Zato su tu euonimusi koji su uvijek lijepi ![]() Priroda se budi....pojavljuju se novi listići ![]() ![]() ![]() ![]() lukovice iznikle ![]() ![]() pakujac nije ni izgubio lišće ![]() vinke rastu -šarenolisna od Smrčko i zelena ![]() a i ove koje sam donijela iz šume ![]() teucrium ima par svjetloplavih cvjetića, nadam se da ih bura neće odnijeti ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 257258259260261 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |