Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 172> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
odličan efekat si postigla!!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
tanjuri su tako elegantni i romantični,predivno,a kutrijica je odlična. bravo saro!
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Prinate na salvetu ili na običan papir? Kako postignete da vam se ne razlije boja dok lijepite?
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Kutija je predivna.
|
|
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
extra!!!
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Raspareni tanjuri
![]() Kutijica odlična!!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala vam puno cure drage.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Prekrasan rad i super 2K.Jeli to sottile?Dali stavljaš bijelu podlogu ili ljepiš na porcelan?S čim si ispunila pukotine?Meni je na 2K mediumu plus porpurina zadnji rad opet ispao musav i na fleke.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Prekrasna zdjela
![]() |
|
![]() |
|
hvala Kiki..Nisam stavljala bijelu podlogu isla sam direktno na porcelan ...2k je od IDEA a pukotine sam ispunila smedjom kremom za cipele jer porpurin ovdje nema kupiti ne znam ni kako izgleda. Koliko sam puta sve oprala radi tih fleka ,kako ih izbjeci ne znam...ako netko zna nek se javi.
|
|
|
|
![]() |
|
hvala ElzaBuba.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tatjana_bg ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
[IMG]smileys/emot112.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot125.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot127.gif" align="middle" /> nemaqm rece, ovo je fantasticno!jedno pitanje il to salveta ili printanje
![]() |
|
![]() |
|
hvala Tatjan...salveta je.
|
|
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
I ja sam imala jednako iskustvo s Ideinim 2k. Izludio me je, na kraju, kad sam potrošila step 2, bacila sam i step 1 i odlučila da idea neće više u moju butigu. Uvijek bi mi se nejednako raspucao, rad bi posto naranđast a na dijelu gdje je salveta sve bi bilo puno nekakvih rupica, vjerovatno zato jer bi se lak upio u salvetu. Poslije sam kupila Sotile od Stamperije i od tada više nemam problema s 2k.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Tanjuri su odlični, a zdjelica mi je posebno lijepa, jako uredan i precizan rad
|
|
![]() |
|
hhvala Mima
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |