Crveni javor - sijanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2907&PN=1 tu smo govorili o njima, neznam odakle si ali mogu se kupiti u OBI-u, i raznoraznim Bau....ima ili nekom vrtnom centru.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vlado955 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 17 |
Hvala na odgovoru !
Navodno to drvo prilično sporo raste.Pošto imam nekoliko sjemenki,par komada ću staviti ovih dana u teglu,pa šta bude. Imam još nekoliko ( meni novih vrsti ),pa ću i njih posijati. Pošto ste vrlo susretljivi,još bih Vas malo iskoristio... Čuo sam za nekakve "pločice za sijanje",koje treba navlažiti,one nabubre,pa se u njih stavi sjeme. Da li Vam je poznat stručan naziv i gdje to nabaviti ? Hvala,ugodan dan,Vlado... |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
mislim da je za sve ovo jos rano. mozda sacekati da malo vani otopli. iako ako imate uvijete da posijete unutri nemora biti ni tako rano. ne znam koliko im treba da proklijaju i pocnu rasti
|
|
![]() |
|
vlado955 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 17 |
GREŠKA ! MIMOSIFOLIA
|
|
![]() |
|
Vau,ovo je zbilja bilo brzo !
Novi sam,pa se još svemu čudim....HVALA !
Evo još jedno slično pitanjce : kada sijati jacaranda mimosfilia ?
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
najbolje je ako se sada sije da ga posijete unutra. u cvijetnjak ili sl.
lagano zalijevati i drzati na toplom mjestu.
|
|
![]() |
|
Nabavio sam sjeme crvenog javora.
Kada ga posaditi i gdje ( tegla,zemlja....) ?
Hvala,pozz
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |