Koraljni kaktus - Rhipsalis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 12> |
Korisnik | |
joope ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Vrlo lijepi primjerak. Vidi se da uživa kod tebe !
![]() |
|
![]() |
|
joope ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 92 |
Fala ti pinus!
Iako, iskreno mislim da sam se mogla i bolje brinuti o njemu, eto prva mi je greška bila šta sam ga stavila na prozor, nije direktno sunce, al očito ga je bilo previše za njega jer je prozor sa južne strane.
Sve u svemu, sad sam sretna jer sam mu našla pravu poziciju i odma se vidi pomak na bolje
![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
ja sam dobio od lantane par reznica posadjene su pa cemo vidjet :)
|
|
![]() |
|
sretno :)
jesi dobio ovako čupav ili onaj glatki šta ima na prethodnim slikama?
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Joope,prekrasan ti je čupavac.
Ja sam prije neki dan dobila sjeme ripsalisa "posuđeno" u jednom vrtnom centru.Neznam koja je vrsta,niti znam kad i kako se sije.To su vodene kuglice u kojima se nalaze male crne "buhice".Sada mi se suše na salveti.Nadam se da nije vrsta koju imam.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
BTW,ja još uvijek imam reznica ko u priči...
|
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko, ja nikad nisam vidila sjeme ripsalisa tako da ti ne mogu pomoć sa uputama
|
|
![]() |
|
Jednom sam negdje obečala pokazati baku (ili djeda) svih mojih i nekih vaših ripsalisa.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja imam malog praunučića od ovog starca
![]() |
|
![]() |
|
zmaj ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
Kiki-ko? ljepo ga je vidjeti
Nadam se da će jednog dana njeovi potomci i kod mene biti tako ljepi |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Još par grančica u vodi na ožiljavanju.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kiki ti ih "žiliš" u vodi?
ja ih stavim u posudicu sa zemljom baš me zanima bi li brže/bolje išlo u vodi... |
|
![]() |
|
Probala sam i jedno i drugo.Brže mi je u vodi.Ustvari ja ih samo posvuda držim za ukras,a kad puste žilice onda ih poklanjam.
|
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...i ovo je rodica od Kiki-ko?..!.... u društvu klivia....
koje koljeno? ko zna! ![]() hvala... ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
inače nisam ljubitelj kaktusa, ali rhipsalis me jednostavno oduševio na prvi pogled
![]() ovo su moji limači ![]() ![]() ![]() kiki-ko kako često ti zalijevaš svoje? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Kad se sjetim.Možda jednom tjedno.Dosta trpe i sušu i veliku vodu.Jedino kad su dugo suhi se malo smežuraju.Opet mi intenzivno bacaju izdanke.Sad sam ih već počela bacati jer ne znam kud bi s njima.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
čuvaj za mene kiki ko..od silnih kaktsa i sukulenata što sam ovu sezonu nabavila ,sahranila sam samo taj rhipsalis prošli tjedan...meni je otišo baš od viška vode...
|
|
![]() |
|
Ima ga na pretek.Sa žilama,bez žila...A rekla sam ti ja kad smo bili da previše zalivaš sukulente.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |