fany- mojih ruku djelo |
Odgovori | Stranica <12345 17> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo
|
|
Sponzorirani linkovi | |
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ova bluza je prelijepa!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
tomica
Mladi grm Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fany prelijepo..... a da staviš opis koje mustre, ha
|
|
pikolina
Nedavno posijan Pridružen: 14 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 40 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fany radovi su ti zaista prekrasni...nedavno sam se naučila heklati i jako dobro napredujem...molila bih vas za sheme jer teško dolazim do njih...pomozite
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam na posjeti drage moje za tomicu evo mustre od roza pletene bluze od konca
Uploaded with ImageShack.us evo i tumačenje znakova: - 1 petlja krivo X 2 PETLJE UKRSTITI PRAVO ( podigneš na desnu iglu prvu petlju pa drugu pleteš pravo onda prvu ukstiš sa tom i nju pleteš pravo I 1 petlja pravo pve kose oznake u sredini nemogu na tastaturi naći ali one idu ovako 1 petlja pravo podići, onda 2 petlje zajedno pravo oplesti i onda podignutu petlju prebaciti preko 2 upletene. nadam se da sam ti koliko toliko objasnila ako ima problema pitaj inače jako jednostavna mustra vidjećeš. |
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pikolina neznam šta te interesuje javi pa ću pokušati posalati ti neke mustre a inače imaš i linkova mnogo na forumu odakle ja skidam šeme.
hvala na posjeti |
|
nuna
Mladi grm Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni radovi Fany.Posebno mi se sviđa roza bluza.
Baš si vrijedna. |
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesi li vidjela draga nuna šta mi cvječarice svašta umijemo
|
|
tomica
Mladi grm Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh, oprosti draga fany, tek sam danas došla ovdje ....
H V A L A, H V A L A!
|
|
tomica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Budem pokušala, ako zapnem znam da si tu..... još jednom hvala
Pozdrav iz sunčanog Mostara
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nema na ćemu tomice , za mostarke sve neznam zašto ali oduvjek sam voljela taj grad i dan danas, a i moj sin je studirao u mostaru pa valjda sve to skupa samo pitaj tu sam a ima i drugih šema ako treba ćujemo se.
|
|
tomica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što bi rekle ove naše podravke, prigorke, zagorke ili šta već, srčeko si.
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala tomice a evo i nekoliko šema za heklanje ako ti se svid
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us e ovu šemu i kako bi trebao izgledati stoljkak sam danas pronašla na netu i spremam se započeti raditi |
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, stvarno si majstorica! Uopće ne sumnja da ćemo vidjeti uskoro i ovaj stoljnjak sa fotke
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fani, tvoje spretne ruke sigurno će ubrzo stvoriti novu čaroliju!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
monna 1 , anaida hvala na posjeti i vjeri u mene a zato ću vam predstaviti jedan tek završeni stoljnjak
Uploaded with ImageShack.us |
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram priznati da u ovaj dio foruma ne zalazim. No, ponukala me slika koju si ostavila u temi mog Gorskog vrta. Sad kad sam vidjela tvoje radove moram ti reći da si prava majstorica. Vjerujem da ćeš nam ubrzo pokazati i onaj prekrasni stoljnjak, čiju si shemu našla na netu.
|
|
pikolina
Nedavno posijan Pridružen: 14 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 40 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Fany zanimaju me heklani jastučići ( četvrtasti), imam veliku želju da ih izradim ali nisam pronašla nikakve zanimljive mustre...
|
|
Odgovori | Stranica <12345 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |