dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 222> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ciklama, Božićni kaktus
![]() ![]() A ovo dalje ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Otok,to je manje od najmanjeg prsta,samo zato opasno izgleda
![]() Maslačak,baš mi je drago da sam ti uljepšala san
![]() Moon,mislim da je to euphorbia obesa,ali nek me neko ispravi ako griješim
![]() Lora,nema problema,preuzimam krivicu na sebe
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Da se nisi više usudila ispričavati radi broja slika. Pa imaš zbilja što za pokazati.
![]() ![]() ![]() Prvo one ciklame i cvatući kaktus. A onda ova prekrasna kolekcija kaktusa i sukulenata.Odabrala sam ponoviti ove dvije slike iako je svaka koju si stavila
![]() Ali ovaj "bijeli"mi je posebno lijep.A ovo drugo... što je? Izgleda krasno ovako gusto.
I ona "muhožderka"je krasna iako djeluje opako, kako kaže Otok...ne pružati prst!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kreos ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 414 |
Ciklame, pikavci i muholovka su
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kako nemas sto poslikati?uzivala sam u ovim slikicama
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Nakon brzinskog pregledavanja slika tvog vrta od početka do kraja, mogu samo reči da sam oduševljena ! Sve ti je prekrasno. A sada i znam otkud ti to ime - kaktusi i sukulenti su u ovim zimskim mjesecima moji favoriti !
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Predivni kaktusići i sukulenti, i muholovka....
![]() ![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
dobro ti se drže kaktusi i sukulenti, ciklame su lijepe ali ovoga moram izdvojiti
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Odlično ti se drže svi kaktuseki i sukulenti, bravo!! Kod mene će biti nekih zimskih žrtava pa ću te u proljeće doći žicati
![]() Zaista uživam u slikicama i veselim se što si tako brižno i uspješno očuvala sve kaktuse i sukulentiće!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bako to je crassula lycopodioides,mislim da je došla iz tvojega kraja
![]() Hvala svima na lijepim riječima
![]() Anaida i kod mene ima gubitaka nažalost,ali ćemo nas dvije to sve nadoknaditi
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Hvala ti mali kaktus
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Predivno kaktusiću!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša,je si li primijetila da imam negdje oznake kao ti
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ovu orhideju sam kupila prije godinu i pol svojoj snahi za rođendan,i prije nekog vremena ona meni priča kako joj na vrhu orhideje rastu korijeni i listovi,al ja se mislim svoje,ali sam zato danas dobila sliku od njeDa li ste to kad vidjeli
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Orhideja ima "bebu", sad brzo "otrči" gore u orhideje "teti Lani" i pročitaj kako je uspješno odvojiti od "mame".
|
|
![]() |
|
Tija,nije moja,od snahe je a ona živi u ZG.,a kaj se mene tiče ja ju ne bi sad dirala kad cvate,ali ću svejedno pročitati uputstva i proslijediti dalje.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Baš je "smišna" ova orhidejica
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma jeli onaj prvi "lopatar" "moj" ???
Svi su ti kaktusi krasni ali božićni je
![]() Orhideja za 10-ku !!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |