Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 120> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Veselje i za mene i za tebe draga
![]() Što je bilo sa njim? Zanima me..
Moj je od zime došao na pola i valjda će cvjetati ove godine. Opet sam stavila da pusti korjenje pa ćemo vidjeti.
Baš je lijepo napredovala i narasla!
![]() Pitaj, ako imam što za tebe opet ti šaljem
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Hoyu si smjesti na neki prozor, da vidiš onda dok "poludi", a kaktus ti je zbilja impozantan ja tako velikog još nisam vidjela. Jedva čekam dok staviš fotku kad će procvijetati.
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kao što kaže Antonija tvoj kaktus je pravi kapitalac
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ovaj kaktus je pravi kapitalac!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() A sa njime skupa i ti cvateš!!!! Pusa malom Lovri, dobro, ne plači evo i tebi tri ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ovaj veliki kaktus Epiphyllum bit će prepun cvjetova na proljeće, vidi se da su posvuda nabubrili cvjetni pupovi
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Evo me, drage moje!
Sva sreća, svega ima(m), i lijepog cvijeća, i malo manjeg lijepog(al oporavit će se u proljeće), i lijepih poruka s kojim bi trebali živjeti iz dana u dan, a najveća je sreća čovjeku imati osobu koja ga razumije. Mislim na vas, i na naša iskrena divljenja našim cvjetićima, radovima, ljubimcima.... Hvala vam na tome! MirinaK hoja lijepo napreduje! Imala je jedan "bolestan"listić, njega sam otkinula! Možda jednom velim kaj je s njim bilo! ![]() ![]() A ovo je famozni kaktus! Donesla sam ga s podruma na stubište, gdje je puuuuuuuunooo svjetla i toplije neg u podrumu, ali on ne žuri! Cvjetić se još uvijek nije otvoril, a ja ga tak s nestrpljenjem očekujem! Malo se je "popunil", a kak zgleda, još se bum načekala! ![]() ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Mudre izreke,kad bi ih se pridržavali bili bi sretniji
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Bio je pravi užitak gledati i čitati pouke za mudriji život!
A orhidejama se sigurno veseliš, kao i mi uostalom ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Lovro, božičnjak je malo zakasnio kao i moj ali za takvo veselje nije nikada kasno. Kako ti je hoya?
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
pokloni za 10
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
nije mu valjda u podrumu mračno!!!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Čekamo cvjetaku punom sjaju!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Jako lijepe poklone si dobila
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Al kad sam si" posudila" grančicu, bilo je ljeto i cval je!
Imam inače i crvenog i rozog i kerm božičnjaka, al ovaj ima veći cvijet i širu grančicu! |
|
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Lovro, ovaj kaktus cvate u dvanaestom mjesecu i zato ga
u ovim našim krajevima zovemo decembar.
Zašto ga držiš u podrumu? U DB s njim, i bez premještanja.
|
|
![]() |
|
Baka, gt, mk, anaida, fany baš ste drage!
iI natjerale ste me opet u podrum! ![]() Cvjetak je možda milimetar nabubril, još se bumo načekale da ga skroz upoznamo! nek mi se čini da se pojavil još jedan cvjetni put, mikroskopski gledano! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |