Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mima35 - evo i mene
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mima35 - evo i mene

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 58>
Korisnik
Poruka
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 20:14
Mima jesu tvoji radovi prelijepi,svaka čast ali mene osobno sa nogu je oborila tvoja kćer!bravo malena,nadmašila si i mamu!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Bi-Biljana View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 702
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2010 u 20:29
mima tvoji radovi su super ali, nemoj se ljutiti, skidam kapu tvojoj kćeri. ako je tako kreativna sa 5 godina, kakva će tek biti za 10 ili više godina. čestitam !!! smile75
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2010 u 14:52
Hvala na čestitkama u kćerkino ime. Pročitala sam joj kometare pa je bila jako ponosna. Da ona je moja mala kreativka. Kad joj je dosadno postaje zločesta zato joj nastojim uvijek nešto dati da izrađuje jer onda višak energije konstruktivno potroši pa je onda i sama zadovoljna a i ja sam sretna kad vidim njene uratke. Sad joj već redovno dajem da mi oboja podloge u bijelo, ona sretna i zadovoljna a meni manje dosadnog posla.
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2010 u 18:57
Mima, kćer ti je prava umjetnica, a što se tiče slike ja mislim da bi bio bolji srebrni okvir sa malo plavkastim odsjajem.
Inače kutije su ti za deset!!
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Prosinac 2010 u 22:57
Elza, probat ću nešto na plavkasto, nisam se dosjetila te kombinacije, tko zna, možda je dobitna.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2010 u 14:05
Još jedna kutija.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Prosinac 2010 u 14:19
Još dvije neposlikane kuglice, kuglice su od prozirne plastike a decoupage je unutra. Nažalost ne mogu se nikako poslikati bez odsjaja.

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 12:57
Evo ElzaBuba, sivoplavičasta varijanta iako se plavičasto baš i ne vidi najbolje na fotografiji.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 13:03
Dva rokovnika, mali i veliki. Veliki ima pretežito srebrnasti pitttorico samo što se sve te metalic boje ne vide najbolje kad ih poslikamo.

Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 13:08
I dvije kutije. Mala i velika.

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 13:11
krasno,fino se boje stopile ...reci mi molim te kako si dosla do ove salvete....ova mi  jedna od najljepsih sa zimskim motivom.
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 13:21
dok sam pisala predhodni post postavila si nove radove...prekrasno Mima ,svaka cast ...sve sa mjerom i s puno ukusa,cestitamsmile141
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 13:39
Hvala Sarita. Salvete sam naručila preko interneta iz Perlice. Čini mi se da oni imaju najveći izbor salveta. http://www.perlica.hr/component/option,com_virtuemart/page,shop.browse/category_id,127/Itemid,2/
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 13:42
Salvetu s buketićem divljeg cvijeća imam otprije, ne sjećam se gdje sam ih kupila a imam još samo dvije. S obzirom da su mi jako drage zamolila bih vas da ako netko zna gdje ih ima da mi napiše.
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 17:38
Mima,hvala ti puno na informaciji,vec sam izabrala sto kupitismile142
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 17:46
smile89 predivnoooooo........
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
Na vrh
dorina1904 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 196
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dorina1904 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2011 u 22:25
Radovi kao i uvijek prekrasni.
Kuglice su fantastične.Super mi je ideja s rokovnicima i sama imam nekoliko, morala bih ih malo uljepšati.
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2011 u 11:38
prekrasno, prekrasno, prekrasno, sve ljepše  od ljepšeg
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bi-Biljana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2011 u 18:43
Originalno poslano od člana Mima35 Mima35 napisao:

Salvetu s buketićem divljeg cvijeća imam otprije, ne sjećam se gdje sam ih kupila a imam još samo dvije. S obzirom da su mi jako drage zamolila bih vas da ako netko zna gdje ih ima da mi napiše.

obzirom da ih imam, pošalji mi adresu na pp.
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2011 u 22:36
Hvala, hvala. Baš sam uživala raditi nešto što nema veze s Božićem. Već mi je puna kapa anđela.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.