hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 124> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja malo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
hvala na posjeti sarajka i vilmač, sarajka drugi puta kada budeš navraćala planiraj malo duži boravak ovdje imaš štošta vidjeti i uživati
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasna priroda
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Lijepe slikice
![]() Dopada mi se onaj otočić sa tulipanima na travnjaku. Meni je malo dosadilo ukrašavanje kamenjem, te pokušavam nešto slično napraviti u svom vrtu. Izgleda jako uredno. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
e pa dragi moji evo i nas u ovoj novoj godini svima vama koji navratite u naš vrt želimo sretnu novu godinu mnogo uspjeha u sijanju sadnji i gajenju biljaka a ponajprije zdravlja i snage za predhodnu sezonu e pa neka vam je sa srećom.
evo da se pohvalimo kako je i hugo dobio paketić za novu godinu. ![]() Uploaded with ImageShack.us ovo je prije slavlja a poslije ga nismo mogli stići toliko je drhtao i krio se u mišiju rupu od straha. |
|
![]() |
|
a evo malo slika iz mog vrta jeste da se nema što pokazati ali sve spava i čeka proljeće
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() |
|
a ovo je hugo mene izveo u šetnju
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us naravno i on se spremio za zimu i obukao svoju jaknicu, djeca u komšiluku ga zovu hugo diverzant jer ima ovu maskirnu jaknicu. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
SRETNA TI NOVA 2011.g.
![]() ![]() Hugo uziva u setnji,pusa i za njega ![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Ma vidi Huge frajera kako pozira uz svoj novogodišnji poklon!
Ma jel to on ima maskirno odijelo, haha, kako je zgodan mali diverzant!
Sretna nova tebi, tvojoj obitelji i slatkom, malom vojničiću Hugi!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Fany, kako nemaš što pokazati. Vrt pod snijegom je čarobna bajka.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala na posjeti dragi prijatelji. jeste hugo ima maskirnu kabanicu i zato ga zovu hugo diverzant ainače on je ko maneken mijenja garderobu jednom prilikom ću ga slikati da ga vidite u kožnjaku , pa onda u đemperu , pa prsluku i td i voli da se oblaći ali to drugom prilikom hvala na posjeti bako mom zaleđenom vrtu.
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
sretna ti nova i od mene
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivan psić i snježne slikice
![]() Sve najbolje u novoj godini. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
hvala draga moja i ja tebi želim sretne praznike
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ovo je kao iz bajke
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Slike prekrasne,Hugo van taki, zaista uživanje u tvojoj okolini
![]() |
|
![]() |
|
mari, sarajka hvala na posjeti drago mi je da ste svratile vidimo se i ćujemo sa novim slikama
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |