Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 151>
Korisnik
Poruka
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 07:52
bako, sarajka nije li ovo vrijeme da se sjetimo onih manje sretnih? Pravo slavlje Božića nije pod okićenim jelkicama ili punim stolom nego u srcu!

Time is something you can never get back..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 07:57
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

bako, sarajka nije li ovo vrijeme da se sjetimo onih manje sretnih? Pravo slavlje Božića nije pod okićenim jelkicama ili punim stolom nego u srcu!

SmileUpotpunosti se slažem sa tobomsmile79
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 09:47
Lijepe misli se uvijek nađu na tvojoj temi..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 12:05
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Misty ja suncokret sadim samo zbog ptičica,one ga vole jestiTongue

I ja sam prošle godine sijala suncokret zbog zimskih ptičica, imale su ga skoro za cijelu zimu, i zanimljivo-prošle godine dok je vrt bio pun suncokreta zaobilazile su ga voluharice, valjda im je smetalo korjenje!!!  A ove godine od posijanog suncokreta nije mi ostala ni jedna sjemenka za zimu, sve su pričice popapale još dok se nije ni dozrelio, najesen sve glavice bile prazne, popapane!!!

Ali zato zimus pričice pojedu kruha više nego mi!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Prosinac 2010 u 21:31
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Prosinac 2010 u 10:16
Mira, Anaida, Free, moon  lijepo vas je vidjeti ovdje  
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2010 u 23:21
smile72  smile80 smile79 smile99--srećo moja sve od mene primi sa jako velikim srcem jer je od srca 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2010 u 09:25
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

smile72  smile80 smile79 smile99--srećo moja sve od mene primi sa jako velikim srcem jer je od srca 
Draga moja niho, od srca ti i uzvraćam sve najbolje tebi i obitelji! Puno zdravlja, zadovoljstva i naravno cvijeća! Wink

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2010 u 09:45
Namjeravala sam onima najdražima ovdje ostaviti čestitke u vrtovima, ali se bojim da neke drage ne preskočim pa ću svima vama ovdje ostaviti najljepše želje da ovaj veliki blagdan donese mir i blagoslov u vaše domove i naravno vrtove!

Iako je bakalar na današnji dan tradicija, preskočit ću ga (nisam baš luda za njim). U Dalmaciji se na današnji dan frigaju fritule i kroštule pa ću ih i ja poslužiti vama. Ne znam hoće li vas razveseliti ove badnjačke delicije, ali za mene su one više od tradicije, više od folklora, rekla bih čak da spadaju u kulturu življenja na ovom našem podneblju  LOL
A najdraže uvijek rado dijelim s vama, dobar vam tek! Smile

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2010 u 10:37
Hvala ti, draga Misty!! Najljepšim željama uzvraćam..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Prosinac 2010 u 23:21
Hvala, draga Misty. Čestitka je prekrasna, a poslastice njam,njam !
Sretan ti Božić  smile149!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2010 u 06:42
Anaida, Anastazija hvala vam na lijepim željama i moje najljepše želje kucaju na vaša vrata
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2010 u 11:45

Misty draga, evo mene i k tebi u tvoj novi dom.

Želim ti sretan Božić i puno, zdravlja i sreće i lijepih trenutaka u životu i tvom domu, vrtu....u novoj godini!smile154

Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2010 u 12:15
Hvala  smile79.
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2010 u 13:06

Uz najljepše želje čestitam ti Božić!

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2010 u 14:04
Draga Misty sretan i blagoslovljen Božić

život je more
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Prosinac 2010 u 23:22
Hvala Misty, čestit Božić
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2010 u 00:51
Sretan i veseo Božić od srca ti želim
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2010 u 09:11
bako, Anastazija, Cimi, Lantana, moon, smrcko hvala vam od srca na lijepim željama

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Prosinac 2010 u 09:17
Svima koji svrate prije svega želim puuuuno prelijepog cvijeća

poslužite se ovim veselim marcipanskim kolačima
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6869707172 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.