Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 151> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bako, sarajka nije li ovo vrijeme da se sjetimo onih manje sretnih? Pravo slavlje Božića nije pod okićenim jelkicama ili punim stolom nego u srcu!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepe misli se uvijek nađu na tvojoj temi..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ja sam prošle godine sijala suncokret zbog zimskih ptičica, imale su ga skoro za cijelu zimu, i zanimljivo-prošle godine dok je vrt bio pun suncokreta zaobilazile su ga voluharice, valjda im je smetalo korjenje!!! A ove godine od posijanog suncokreta nije mi ostala ni jedna sjemenka za zimu, sve su pričice popapale još dok se nije ni dozrelio, najesen sve glavice bile prazne, popapane!!! Ali zato zimus pričice pojedu kruha više nego mi!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Mira, Anaida, Free, moon lijepo vas je vidjeti ovdje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Namjeravala sam onima najdražima ovdje ostaviti čestitke u vrtovima, ali se bojim da neke drage ne preskočim pa ću svima vama ovdje ostaviti najljepše želje da ovaj veliki blagdan donese mir i blagoslov u vaše domove i naravno vrtove!
![]() Iako je bakalar na današnji dan tradicija, preskočit ću ga (nisam baš luda za njim). U Dalmaciji se na današnji dan frigaju fritule i kroštule pa ću ih i ja poslužiti vama. Ne znam hoće li vas razveseliti ove badnjačke delicije, ali za mene su one više od tradicije, više od folklora, rekla bih čak da spadaju u kulturu življenja na ovom našem podneblju ![]() A najdraže uvijek rado dijelim s vama, dobar vam tek! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hvala ti, draga Misty!! Najljepšim željama uzvraćam..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hvala, draga Misty. Čestitka je prekrasna, a poslastice njam,njam !
Sretan ti Božić ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Anaida, Anastazija hvala vam na lijepim željama i moje najljepše želje kucaju na vaša vrata
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Misty draga, evo mene i k tebi u tvoj novi dom. Želim ti sretan Božić i puno, zdravlja i sreće i lijepih trenutaka u životu i tvom domu, vrtu....u novoj godini! |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Hvala
![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Draga Misty sretan i blagoslovljen Božić
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Hvala Misty, čestit Božić
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sretan i veseo Božić od srca ti želim
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
bako, Anastazija, Cimi, Lantana, moon, smrcko hvala vam od srca na lijepim željama
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Svima koji svrate prije svega želim puuuuno prelijepog cvijeća
![]() poslužite se ovim veselim marcipanskim kolačima ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |