moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 150> |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo je prekrasno! Baš odlično za ove hladne i duge zimske dane!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Krašotice!!!!!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Koja ljepota!
![]() Svaka čast! |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Predivne snježne slike
![]() ![]() Hvala za čestitku...
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
i hvala dragoj Monni-1 na predivnom poklonu!
![]() |
|
![]() |
|
baka, Gioia,Anastazija, Otok hvala vam puno!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasna snježna slika
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Oduševila si me sa ovim slikama, jako mi se sviđaju !
Želim ti sretnu Novu godinu ! ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Nove ljubimice su predivne
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bah, dosta je bilo čestitara... sad malo da gledamo vrtove!
Ove tvoje slike su prekrasne. Je, istina najljepše ih je gledati uz toplu peć.
![]() Ali je lijepo imati ovakvu okolinu kao što je tvoja. I zimi i ljeti!
![]() |
|
![]() |
|
eto da vam svima zahvalim na čestitkama i lijepim željama! I naravno svako dobro i svima vama uz jednu sniježnu
![]() ![]() koju je najbolje gledati iz tople kuće ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Anaida, bijelu magnolijicu imam, visoka je nekih 60cm a imala je prošle godine preko 20 cvjetova, a nabrala sam i ja nešto sjemenkica, tako da sijem, pa bude za rasad!!!!!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
predivne magnolije ti ja tm nabavio, jedva čekam proljeće da ih vidin u tvome vrtu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mrvica. ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 69 |
ovo je bio pravi užitak i odmor pergledavati tvoje cvjeteke
![]() |
|
početnik u svemu :)
|
|
![]() |
|
hvala Anaida! Nije stela, ta ima puni cvijet ko božur i miriše na limun-navodno. Zove se Wildcat |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hanči, prekokrasne su! Uživat ćemo s tobom gledajući ih kako rastu!! Bijelu stelicu imam i ja, divna je!! (Free, tebi sam dala sjemenke te bijele magnolijice)
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dakle nove ljubimice su doista čarobne. Trebalo ih je naći....
Biti će ti predivan ukras u vrtu!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free magnolije su iz Lunaplant.de
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |