Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 370> |
Korisnik | |
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nestvarno je vidjeti kod tebe toliko procvjetalog cvijeća!
A božićne ukrase si zbilja napravila sa puno ukusa. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Sretan Bozic!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nasmijala sam se razlogu zbog kojeg si se predomislila dati otkaz!
![]() ![]() ![]() ![]() A kolaž! Pa on je baš presjek svih tvojih ljepota. Lijepih, ukusnih kućnih ukrasa, biljki, s obaveznim ljepotama iz vrta i naravski komadićem mora! Prelijepo!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Za kolaž i Lantanu
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divan kolaž
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala vam svima na posjeti, ja sam eto još i dans radila, od sutra Bogu hvala godišnji. Skoro sam i otkaz dala, ali onda su mi dali nagradu za 25 godina staža u firmi i božićnicu pa sam odustala
![]() Danas cijelo popodne pečem kolače, gospon Lantan je narezao sve za francusku ![]() Nemam baš snage pisati, sutra ću ujutro prošetati po vašim vrtovima, a sada pozdrav svima ![]() ![]() i jedan u kombinacij sa cvijećem koje cvate u vrtu ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
bez teksta.... :)
savrseno jojjjjjjjjjj sta bi dao da ovako sta vidim kod sebe u 12 mj :) |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
poslje snježnih vrtova dođoh malo na jug, a ono nema slika!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Adventski aranžman je predivan,napravljen sa puno stila,čista elegancija
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Nisam dugo bila u tvom vrtu, i tek sad vidim što sam sve propustila. Prekrasno cvijeće i predivni aražmani
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Da anči39 nije ponovila onu sliku, to bi sad ja učinila. Potpisujem sve što je i ona rekla...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja se došla grijati,samo kod tebe i Otok nema snijega,pardon i kod Antonije
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Tako jednostavno a prekrasno
![]() Došla sam malo k tebi da se ugrijem na tvome suncu
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
došla sam se ovdje malo ogrijati, kod tebe još ima uja u svići
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Divne slike. Kod tebe je sve otmjeno i vrt i kuća i evo adventski vijenac.
Imam osjećaj da ćemo se češće vraćati tvojim cvijetnim slikama kao Freeland, da se ugrijemo od snježnih, koje sad imamo svi!
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ja jednostavno nemam šta reći, slike govore same za sebe .
Mogu samo reći jedno veliko ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |