dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 119> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Čuvaj se draga i uživaj,najbolje ko ja iz sobe se diviti bjelini
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
aaaa draga zabijelilo je i kod mene!!!! |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
E Misty jeste da ih čuva ali se sve bojim da se jadničak ne smrzne,ali bogami ne mogu sve unijeti u kuću,jedino da se ja iselim,ako prežive ove minuse biću radosna
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
E Drenova ne bi ti ni skije pomogle,sve je zaledilo,ali se radujem tvojoj posjeti,valjda će i ovo brzo da se otopi
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
|
Bako jeste lijep pogled,sa lijeve strane gledam na novi dio Sarajeva,aerodrom,Iliđu,pravo gledam na Sarajevsko polje i rijeku Bosnu u daljini na planine Igman, Bjelašnicu,Treskavicu,a desno na blage brežuljke tako da zaista pogled je prekrasan i po danu a tek noću sve blješti,ali nemam tako dobar aparat da i to snimim,svakako hvala na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kako imaš lijep pogled. Svaki put se oduševim kad pokažeš takve slike!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala drage moje, ja ne izlazim baš tako lako po ovom snijegu ,sve slikam iz kuće a ti draga Trišo kolipacna si ko bi te još tražio po snijegu i ovako te jedva stignem samo hodaš
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja predivne slike, sige, čista bjelina, ali za mene je Sarajevo ili sjeverni pol isto - po zimi ne mrdam, pa još kad se sjetim tvog brega, pa možda razmislim kad naraviš žičaru
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() [/QUOTE] Ako biramo NAJ-FOTO na forumu ovo je moj prijedlog.Ova breza u prvom planu i pejzaž u pozadini doista je djelo znalca.Svaki dan svratim pogledati ovaj prizor.Pozdrav! ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Znam,znam da snijeg i zima donosi probleme,ali ovakve slike meni su predivne
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ne mogu reći da uživam u zimi ali iskreno , uživala sam gledajući tvoje snježne slike
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala drage moje ali meni i nije zima jer imam vas te se grijem šetajući od jedne do druge i uživajući u vašim vrtovima
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Hiljade pahulja bijelih
veceras pada,
Hiljade pahulja bijelih, a jedna nada. Da li te vjetrovi nose, jedina moja, Na nekom oblaku mekom duginih boja. Ti si nocas sva u bijelom Tamo gdje se pjesma cuje, pahuljice srca moga, ko te ljubi i miluje?? Hiljade pahulja bijelih veceras pada Umiru pahulje? bijele i moja nada!!!! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Zima je i lijepa,istina Sarajka,a još kad to ti lijepo dočaraš sa slikama
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
ovo kao u bajci "ledena kraljica"
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |