Bi-Biljana i salvete |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 29> |
Korisnik | |
dorina1904 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jako lijepa daskica. Krasan motiv, je li to salveta ili decoupage papir?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Daskica za zid je prekrasna.Uvijek nešto novo.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Sve je presavršeno. |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
konte, uvijek si dobro došla
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
jooj sve sam to jučer uspjela prebaciti preko ruku i pomno pregledati i veliki nered ostaviti
![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
mima i ivna - dobrodošle i hvala
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Bibi opet prekrasni radovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Plavoljubičasta kutija s mačuhicama mi je najljepša.
|
|
![]() |
|
hvala vam , drage moje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Uuuu baš su krasne kutijice!!!
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pa stvarno su kutije predivne
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasne kutijice,bas zgodne za bozicne darove
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
joj koje krasne kutije, prava divota
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
TB, ako hoćeš takve ruže, onda moram u Kustošijansku,nemam više....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovi plave ruže su kao žie na toj podlozi. Super. i ja bi jednu.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Martina83 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 156 |
jako mi se svidja ovaj tanjur!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Konte ne brini dok bu ona na kavi a mi bumo uzeli što nam treba.Samo javi kad je akcija.
Nove radove nisam vidjela, to je skrila. Kutije su ti super. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |