Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 151> |
Korisnik | |
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imam i ja dovoljno snijega, ali onakvu jabuku nemam. Predivna slika...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Misty u kojem ćarobnom kraju ti živiš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zimska idila..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Misty,prekrasno je ! Ovako priroda daruje samo posebne ljude !
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Jel Misty da i snijeg ima svoje draži
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zaista je ova bjelina čarobna!
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Misty slikice su predivne!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Snijeg je zaista ukrasio tvoj kraj, baš su ti slike čarobne
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
misty-da,potvrdjujem da su ti slike carobne,posebno jabuka
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ajme koje prekrasne slike. Brao Misty, ova mi je naj...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
nauživala sam se gledajući prekrasne slike
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Misti, predivni aražmani. Vidi se da su napravljeni od srca. Slike neba i čarolije u bijelom vratile su me u dane mog djetinjstva. Kao da listam neku prekrasnu slikovnicu.
Jabuka, božićno drvce je naprosto fantastična ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
preljepe slike zimske idile, a aranžmani su stvarno posebni sada sam ih tek vidjela
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Nataly, Mira, Anaida, Anastazija, mali kaktus, bergenija, tikvić, Otok, gio, Lantana, Drenova, Lora, bromi hvala na posjeti i pohvalama!
Satima gledam kroz prozor ove bijele skulpture što ih je zima izradila, za jednu dalmatinku ovo je fascinantno!
Doduše još ne znam hodati po snijegu, smiješno me je vidjeti kako nabadam hodajući i zastajem svaki korak i gledam svaku krošnju, ogradu, biljčicu odjevenu u bijelo baš kao što sam prije znala stajati na obali i diviti se mirnom pa onda podivljalom moru..
Cijeli svijet je zbilja prelijepo mjesto kad uzmeš malo vremena za gledanje! Prelijepo i čudesno kao ova ruža na snijegu koju sam pronašla za vas
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Koje prekrasne prizore si nam podarila !!
Za dobro oko i umjetničku dušu nije nužan dobar fotić !
Samo polako hodaj ...
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Misty znajući početak tvog novog doma, divim se još više. Jer si napravila i klimatski zaokret. Pa sad eto živiš u snježnom kraju.
Ali tvoja pjesnička duša pronađe u svemu inspiraciju. A slike koje nam podaruješ su predivne. Tako samo mogu reći sve to oko tvog novog doma djeluje kao čarobna bajka.
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() Evo da ti to ilustriram, pogledaj ovo sam u svitanje snimila kroz prozor sjedeći za kompjuterom. Onaj pramičak dima iz dimnjaka potaknuo mi je maštu, možda na tom starom ognjištu upravo plešu tintilinići...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo i male reportaže o drveću u mom i susjednim vrtovima koje je obasula zimska čarolija
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ovom (susjedovom), preko 6 metara visok ljepotanu zbilja ne trebaju dodatni ukrasi!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |