Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 151>
Korisnik
Poruka
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 08:46
Imam i ja dovoljno snijega, ali onakvu jabuku nemam. Predivna slika...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 08:49
Misty u kojem ćarobnom kraju ti živišsmile71Sve "okićeno"snigomsmile93
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 12:02
Zimska idila..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 16:47
Misty,prekrasno je !  Ovako priroda daruje samo posebne ljude !
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 17:08
Jel Misty da i snijeg ima svoje dražiWink
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 17:13
Zaista je ova bjelina čarobna!
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 17:15
Misty slikice su predivne!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 18:23
Snijeg je zaista ukrasio tvoj kraj, baš su ti slike čarobne
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 23:10
misty-da,potvrdjujem da su ti slike carobne,posebno jabuka
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 23:13
Ajme koje prekrasne slike. Brao Misty, ova mi je naj...

život je more
Na vrh
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 23:25
nauživala sam se gledajući prekrasne slike
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 23:48
Misti, predivni aražmani. Vidi se da su napravljeni od srca. Slike neba i čarolije u bijelom vratile su me u dane mog djetinjstva. Kao da listam neku prekrasnu slikovnicu.
Jabuka, božićno drvce je naprosto fantastična

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 05:26
preljepe slike zimske idile, a aranžmani su stvarno posebni sada sam ih tek vidjela smile141
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 06:12
Nataly, Mira, Anaida, Anastazija, mali kaktus, bergenija, tikvić, Otok, gio, Lantana, Drenova, Lora, bromi hvala na posjeti i pohvalama!
Satima gledam kroz prozor ove bijele skulpture što ih je zima izradila, za jednu dalmatinku ovo je fascinantno!
Doduše još ne znam hodati po snijegu, smiješno me je vidjeti kako nabadam hodajući i zastajem svaki korak i gledam svaku krošnju, ogradu, biljčicu odjevenu u bijelo baš kao što sam prije znala stajati na obali i diviti se mirnom pa onda podivljalom moru..
Cijeli svijet je zbilja prelijepo mjesto kad uzmeš malo vremena za gledanje! Prelijepo i čudesno kao ova ruža na snijegu koju sam pronašla za vas

Time is something you can never get back..
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 06:57
Koje prekrasne prizore si nam podarila !!
Za dobro oko i umjetničku dušu nije nužan dobar fotić !

Samo polako hodaj ... Wink
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 07:08
Misty znajući početak tvog novog doma, divim se još više. Jer si napravila i klimatski zaokret. Pa sad eto živiš u snježnom kraju.
Ali tvoja pjesnička duša pronađe u svemu inspiraciju. A slike koje nam podaruješ su predivne. Tako samo mogu reći sve to oko tvog novog doma djeluje kao čarobna bajka.Big%20smile
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 08:33
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Koje prekrasne prizore si nam podarila !!
Za dobro oko i umjetničku dušu nije nužan dobar fotić !

Samo polako hodaj ... Wink
Hvala ti draga hoya, a ne mogu polakše hodati ni da hoću, svuda su prizori na kojima mi zastane i oko i duša! LOL
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 08:35
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Misty znajući početak tvog novog doma, divim se još više. Jer si napravila i klimatski zaokret. Pa sad eto živiš u snježnom kraju.
Ali tvoja pjesnička duša pronađe u svemu inspiraciju. A slike koje nam podaruješ su predivne. Tako samo mogu reći sve to oko tvog novog doma djeluje kao čarobna bajka.Big%20smile
Lako je pronaći inspiraciju kad je sve baš kao bajka bako!! LOL
Evo da ti to ilustriram, pogledaj ovo sam u svitanje snimila kroz prozor sjedeći za kompjuterom. Onaj pramičak dima iz dimnjaka potaknuo mi je maštu, možda na tom starom ognjištu upravo plešu tintilinići... Rolling%20Eyes

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 08:41
Evo i male reportaže o drveću u mom i susjednim vrtovima koje je obasula zimska čarolija Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 08:42
ovom (susjedovom), preko 6 metara visok ljepotanu zbilja ne trebaju dodatni ukrasi! Wink

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.