Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 165> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dugo te nije bilo, ali nakon ovih slika izostanak ti je opravdan. Krasno, krasno, krasno.
Da mi vas je bilo vidjeti kako kružite vrtnim centrima! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Nije me bilo dugo kod tebe........
![]() Uživala sam u hibiskusima na prethodnim stranicama, a na ovoj ima toliko toga lijepog da ne znam reći što je ljepše! Iskreno želim da nas i dalje uveseljavaš ovako lijepim slikicama!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() orhideje su ti lijepo rascvijetane! ajde mi molin te reci gdje si sada kupila klematise! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Već sam mislila da kod tebe nema snijega,ali tebi je kukurjek već procvao,moj je pod snijegom.
Orhideje su ti jedna lijepša od druge,a koliko tek novitete imaš
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Nemam riječi, samo
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ha,ha, međunarodna tjeralica je i ovdje imala efekta!
![]() Ma znala sam ja da kod tebe mora biti svašta za pokazati.
Prekrasno: biserke.... i sve što se još zeleni ili crveno/zeleni lišćem u vrtu. A tek kupljeno i planirano!
![]() A kućno bilje, nemam riječi,orhideje kao u cvjetarni nanizane. Predivne, mandevila je raskošna a hibići... ne bojim se da nećemo na proljeće
![]() Sve u svemu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Samo da nebude zabune ovo je slikano prije dva dana tada još nije bilo snijega ali nisam mogla učitati slike. Danas je i kod mene snježna idila.
Hvala na posjeti fani 54 ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
bromi kod tebe je sve predivno , a kako je tek kod nas ni traga od cvijtova samo snijeg i opet snijeg
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
A sada da vam pokažem moj novi hobi
![]() kalemljenje hibiskusa...prvi pokušaj je uspio to je ovaj gore - Moja Ivana i to mi nije bilo dosta pa sam pokušala sa još četiri i sad mi držite fige da se prime bit će to nadam se multikolor.... ![]() ovo je crveni dupli ...uvijek poneki cvijeta ![]() mandevila mi je jako draga jer nikad ne prestaje sa cvijetanjem ![]() ![]() cvijetam i ja ![]() orhideje su neumorne evo nekih koje trenutno cvijetaju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() još uvijek cvijeta i papiga ![]() |
|
![]() |
|
sada kada malo što cvijeta veseli me kukurijek
![]() a i koraljne zvončike sa svojim prekrasnim listom ![]() ![]() ![]() baš kao i kamelija sa prvim pupovima ![]() ![]() rododendron je već cvijetao ali jedva čekam proljeće da pokaže svoju raskoš ![]() ovaj još nije a nadam se da bude ![]() ima tu i pokoja mačuhica ![]() a tu je i moj crnac....draga hvala predivan je ![]() ![]() nadam se da će me i iduće godine veseliti campanula medium ![]() još zvončika ![]() ![]() ovo je takođe nova biljka sa izleta...anemona ![]() Lantana ![]() ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
evo mene sa slikicama, bako nadam se da ćete me skinut sa tjeralice nisam kriva......samo mi nije dalo učitat slikice
![]() Počet ću sa biserkom toliko sam ga željela, a on mi se nikako primiti tako da sada mojoj sreči nema kraja jer smo naišle čak i na roza i naravno obadva su završila kod mene u vrtu hvala Flavia i još jednom hvala na predivno provedenom danu i svim divnim biljkama i delicijama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kao što sam rekla opustošile smo vrtne centre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hej, Bromi i ti si mi na popisu za interpolovu tjeralicu!
![]() Nema te, pa skoro mjesec dana, sa slikama!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Za tvoje hibiskuse jedan veliki
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bromice, baš me veseli da si udomila nove biljčice!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje svima šaljem jednu veliku
![]() Svašta se je izdešavalo u međuvremenu tako sam posijetila metropolu, družila se sa dragom prijateljicom i naravno donijela hrpu novog cvijeća koje sam uspijela na sreću i posadit |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Jednostavno savršen!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |